reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
agnesis no obejrzymy jak to u mnie z ta temp bedzie , bo na owu jest najniższa , a ta wczorajsza jest wyższa od tej z 12dc... Zobaczymy... Na razie nie bola mnie jajniki , sluz mam jak woda od poczatku cyklu .

Marc na testach pisze , ze od pierwszego pozytywnego testu 24-36h występuje owu , mi wystąpiła 2 cykle temu po najbardziej pozytywnym po 12h , wiec reguly nie ma , ale na drugi dzień test owu juz był bladzioch...

Mania mi spada zawsze jak jest owu później sie dzwiga i na owu jest najniższa z wszystkich temp..

Carmen 5 widzisz a ja odjelam 3.. No to po wizycie nawet spoko, to dobrze... Moze pcos sie wyciszylo?

Anula unie takie gory i doliny sa zawsze , ale nie sa one az tez tak wielkie ...
Tak od wczoraj południa na razie spokoj , mam nadzieje ze juz nie wroci ten bol [emoji4]
U mnie 17dc i tez szybko przelcialo [emoji38]

Mania mi rośnie stopniowo zaraz ci wkleje ...

wff2krhmvaem9yip.png

Marc dobrze jest wlasnie przytulać sie co dwa, trzy dni, bo nawet jak niewiadomo kiedy jest owu, to sie trafi, plemniorki tez potrafią kilka dni przeżyć czekając na komórkę jajowa [emoji6] choć niestety zachodzenie w ciaze to nie tylko trafienie w punkt, a cały proces małych zdarzeń i każde ma tak samo wielki wpływ. Mogłoby to być trochę łatwiejsze [emoji53]

Bum dzięki

Nie pozostaje mi nic innego jak kontynuować pomiary i obserwacje, ten cykl traktuje jako trening, bo dosyć późno się za to zabrałam bo od 9 dc [emoji16]

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

Carmen a moze dieta dla kobiet z PCOS? Wspomagająco?

Bum no dobrze jak szybko leci ...

Agnes u mnie bezpłodnie w tym cyklu -śluzu płodnego wogole nie było ... ale podoba mi się moje podejście do sprawy ... pełen looz ....

Karola jak tam sytuacja ? Jak po wizycie ?

Marc no to dobrze ze podziałaNe ....

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

reklama
Do góry