reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mania współczuje z powodu teściowej...
Moze dziś owulka jest? [emoji6]
No ja młodej tez mierze elektronicznym , ale ona pod pachą nie chce a w pupie jeszcze znosi...
Miała 38.6 , chyba 3 kreski sie odejmuje cos mi lekarz kiedyś gadal , tak czy siak dostała syrop i poszła spać , jeszcze znów kaszel ma ..
Dobrze , ze zaopatrzylam sie w syropy to dostała ...
Juz chce wiosnę ! [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Oj też nie znosze tej pory roku, bo Młoda ciągle zasmarkana
Prawie cały peździernik w domu chora siedziała [emoji32][emoji34]

Też podejrzewam że to może być owulka, więc będą przytulanki[emoji177][emoji177]
"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

Ostatnia edycja:
anula hehe jak ci to wychodzi to czemu nie [emoji4]

Artemida babeczki z serem i szynką? Nigdy nie jadlam [emoji5]

Nessi się obraziła na mnie chyba [emoji50]

wff2krhmvaem9yip.png
Taaa fochem szczeliłam ;)
Nie no poszłam pisać gdzie indziej o swoich problemach :p Wrócę jak się wygadam :p o moich obawach i dolegliwościach :p

agnesis dokładnie haha [emoji23][emoji23]
jak twoj owu dzisiaj sie sprawuje?

Mania niestety dlatego nie lubię ani jesieni ani zimy...

Długa noc mnie czeka...

wff2krhmvaem9yip.png

Tobie tez cos temp nad linie skoczyła czy się myle? [emoji4]
A na owu to chyba juz sie oznacza bardziej ta kreska czy mi sie ino tak wydaje [emoji50]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum tak wlasnie miałam mówić, ze u mnie z temp jak i u Ciebie, dziwnie. Ale pewnie jutro spadnie. A kreska z dzis wieczorna minimalnie wyraźniejsza. Ale jakoś sie na tym wszystkim tak mocno nie skupiam. Za dużo miałam na głowie [emoji12][emoji12]

Ostatnia edycja:
agnesis wydaje mi sie , ze taki minimalny skoczek nad linią to nic takiego , moze w nocy sie na siku szło [emoji6] jak będzie po owu to spadnie dopiero na @ , wiec sie pozna [emoji4]
Ciekawe jak u mnie jutro będzie temp... I jutro już 17dc a po owu ani widu .. [emoji52]
Oby ino była hehe [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
agnesis wydaje mi sie , ze taki minimalny skoczek nad linią to nic takiego , moze w nocy sie na siku szło [emoji6] jak będzie po owu to spadnie dopiero na @ , wiec sie pozna [emoji4]
Ciekawe jak u mnie jutro będzie temp... I jutro już 17dc a po owu ani widu .. [emoji52]
Oby ino była hehe [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

Pokaz jutro jak temp sie ma. Oby to był jeden z krótszych cykli w tym roku albo najdłuższy taki 9cio miesięczny [emoji2]

Do góry