reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

To fakt uśmiać, sie uśmiałam [emoji1] dobrze mi to dzis zrobiło [emoji6]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Nooo pośmiać się trzeba ,odrazu człowiek ma lepszy humor [emoji41]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

reklama
Witam się i ja dopiero wstałam :-) wczoraj miałam dzień z moim mężem :p wieczorem zrobiłam mu niespodziankę i zmęczeni poszliśmy spać :-D jeszcze 5 dni do monitoringu :-))
Temperaturę uparcie mierze, zobaczymy co wymierze ;-)

Miłej niedzieli dziewczyny!!!

Aaaa pomału się przymierzamy do kupna choinki - chce zrobić taką jak z gazet kolorowych zobaczymy czy mi się uda

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Ja tez sie witam niedzielnie.
Wczoraj mialam generalne porzadki , wypucowalam wszystko co moglam, potem poszlam na 1,5 godz spac i potem mezus zabral nas na male zakupy,kozaki mi kupil bo tutaj tez zimno jak cholera.
Wieczorem poszlismy do mc donalda (w sam raz zeby przytyc [emoji14][emoji14] ) no i to tyle. Wlasnie niedawno wstalam.
Jutro mam dzien okresu, ziolka tez jutro dojda bo wlasnie kontrolowalam na stronie. Takze na czas. Z tych nerwow to juz nawet mi sie snilo, ze dostalam @ [emoji51][emoji51] taka przewrazliwiona jestem

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Wiecie co..uzywam dwoch aplikacji...teraz akurat pisze na tej "baby boom" bo poprzednia "tapa talk" cos mi szwankowala odkad wczoraj zrobilam aktualizacje (czy jakos tak) wszystkie wiad. sie powtarzaly [emoji53][emoji53]
Mam nadzieje,ze ta bedzie troche lepsza

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się i ja niedzielnie [emoji16]

My jeszcze w łóżku wszyscy
Rano jak byłam z psem też mnie przywitał śnieg [emoji2] skromny co prawda ale był

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

Do góry