reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum moj mówi ze ten film i poprzednia cześć jest beznadziejny, ale chociaż sie rozerwe i nie bede w domu siedzieć [emoji6] ja lubie polskie filmy ze względu na teksty, czasem mozna paść ze śmiechu [emoji4]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Wróciłam i melduje ze film spoko[emoji38]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

A my dzisiaj jesteśmy bez synka bo u moich rodziców jest ale niedługo wróci.Zrobiliśmy zakupy spożywcze,obiad, odkurzylam i pomylam podłogi, numerek zaliczyliśmy i film obejrzeliśmy.W tym cyklu raczej koniec ze staraniami bo mam nieźle obtarta pitke.Sexik był 12,13 i 15 dc.Nie wiem czy owulka była, cykle mam 26-dniowe wiec chyba była.Co ma być to będzie , przynajmniej bylo milo.Podchodzę już jakoś do tego na luzie.Nawet smiejemy się z m ze zaoszczędzimy na gumkach w porównaniu do tych co się zabezpieczają.
agnesis to jak obejrzysz film to daj znac.Jak będzie fajny to moze ja się wybiorę.We wtorek idę z synkiem do kina na bajke Trolle.
Karola ja też tak się czułam przed porodem.Fizycznie czułam się świetnie a psychicznie wysiadalam.Spróbuj sobie zająć myśli.Ja chcialam zrobić sobie 30 urodziny i w trakcie przygotowań zaczął się poród i w dniu urodzin urodziłam synka a miałam jeszcze 1,5 tyg do terminu.Dzien przed porodem bylam jeszcze w pracy.Ale to mi pomagalo.Będzie dobrze. już niedługo ujrzysz swoje maleństwo.

Ja na pitbulla nie ide. Nie chce jakos.
Bum niestety pisalam prace mgr na temat roznych czynnikow i ich wplywu na rozwoj plodu. Wiec sie boje juz.

U nas dzis taka kolacja z Wlasnym dzemem.
DSC_0087.JPG

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• DSC_0087.JPG
    DSC_0087.JPG
    52,2 KB · Wyświetleń: 220
Hallo ... ta cisza w uszy boli[emoji57]
Gdzie są człowieki [emoji44]?

.....tu [emoji6] na kanapie [emoji108][emoji108]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
no właśnie słyszę tam jakieś dźwięki [emoji6][emoji38]

Ja dopiero z kina wróciłam [emoji16] film hmmm spoko, choć widziałam lepsze [emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
My tez dopiero weszlismy do domu. Cala sie rozmazalam od smiechu [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

To fakt uśmiać, sie uśmiałam [emoji1] dobrze mi to dzis zrobiło [emoji6]

Do góry