Poradzcie mi. Od paru dni nie wazne jaka poradz dnia co chwile cos ze mnie leci. Takie lekko biale plynne jak woda. Wiecie co to moze byc??
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No zapowiada się leniwa [emoji16]Carmen a jak temp? No pij , pij ziółka my z P dzielnie pijemy hehe [emoji5]
Nati cześć kochana , jak się czujecie? [emoji4] imię wybrane dla małego? [emoji5]
Mania leniwa niedziela się zapowiada [emoji38]
Zuza może jakaś infekcja , uplawy...
No ja cala srode mialam taka wode!!!!Poradzcie mi. Od paru dni nie wazne jaka poradz dnia co chwile cos ze mnie leci. Takie lekko biale plynne jak woda. Wiecie co to moze byc??
Hmmmmm temp dzis drugi dzien ciutek nizej.... z 36,96 wczoraj zeszla na 36,87 a dzis 36,85..... takze lekkie odhylenie. Maly dolek mam w tej temp.Carmen a jak temp? No pij , pij ziółka my z P dzielnie pijemy hehe [emoji5]
Nati cześć kochana , jak się czujecie? [emoji4] imię wybrane dla małego? [emoji5]
Mania leniwa niedziela się zapowiada [emoji38]
Zuza może jakaś infekcja , uplawy...