reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dżoł my na 14:40 idziemy [emoji41]

Agnes ooo butelka wina dobra sprawa,ja wczoraj opędzlowałam[emoji38]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Hej[emoji4]

Ja wczoraj byłam i uśmiałam się[emoji12] Film fajny tylko dupsko bolało bo to ponad 2 godziny siedzenia...

Muszę Wam się pożalić. Popadam ze skrajności w skrajność.

Z jednej strony boję się porodu jak diabli, a z drugiej to ja już chcę jechać a najlepiej już być po[emoji22][emoji22][emoji22]

Jestem w 38 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

Hej[emoji4]

Ja wczoraj byłam i uśmiałam się[emoji12] Film fajny tylko dupsko bolało bo to ponad 2 godziny siedzenia...

Muszę Wam się pożalić. Popadam ze skrajności w skrajność.

Z jednej strony boję się porodu jak diabli, a z drugiej to ja już chcę jechać a najlepiej już być po[emoji22][emoji22][emoji22]

Jestem w 38 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]
Karola jeszcze tylko troszkę i będziesz tulic synusia ... jak się już zacznie to szybko się akcja rozkręci ... najgorsze to oczekiwanie bo głowa pracuje ...

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Ależ tu dziś ciszaaaa....

U nas dziś gości ciąg dalszy , teraz możemy odpoczywać a na wieczór z P mamy dziś orzechowke z mlekiem i czekoladę oreo + film [emoji38]

karola końcówka najgorsza , ale szybko minie i będziesz tulic maluszka ! [emoji5]

Iszlej później zmienie [emoji6]

Ale zimno u mnie , byłam z psem i myslalam , ze zamarzne ☃

wff2krhmvaem9yip.png

Zuzkon jak nie zamierzasz upić sie do nieprzytomności to wypij tego drinka [emoji6] czasem trzeba wyluzować żeby nie zwariować [emoji16]
Jak wszyscy to wszyscy, szykuje sie i lecę o 20 na Pitbulla [emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

agnesis hehe miłego seansu , ja tam nie lubię polskich filmow [emoji53][emoji38]

Zuza pij , pij co ci zaszkodzi [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Witajcie

Ja dziś żeby za dużo nie myśleć, miałam pracowity dzień, sprzątałam gotowałam itp. [emoji16]
Mimo że staram się podchodzić do starań z pokorą i cierpliwością, czasem się zagalopuje w myśleniu i planowaniu przyszłości [emoji12] robota mi wtedy pomaga

Bum ja to w ogóle nie lubie za bardzo filmôw oglądać [emoji37] wiem dziwna jestem [emoji16][emoji12]

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

Do góry