reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen ale to juz trwala kolejny dzien. Martwi mnie to...

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli nie ma dziwnego koloru, nieprzyjemnego zapachu, dziwnej konsystencji z grudkami to nie ma sie czym martwić [emoji4]
A na jakim etapie cyklu jesteś? Po czy przed owu?

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Agnesis chyba po owu. We wtorek na usg byl dojrzaly pecherzyk 18,5 mm. Wedlug gin mial pewna za 2_3 dni czyli pt..

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

No wiec jak pisalam, jeśli sluz nie ma dziwnego zapachu, koloru czy konsystencji wszystko jest Ok [emoji6]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Zuzkon wzrost progesteronu po owu powoduje taką mleczną, wodnistą wydzielinę:-)

Agnesis za mną ostatnio chodzi właśnie ogórkowa , barszcz czerwony i kapuśniak. Mogłabym jeść tylko to:-)

No wlasnie zuzkon tez mi sie tak wydaje, bo ja tak samo nie czuje nic [emoji14][emoji14] nie ma ani dziwnego zapachu ani nie swedzi. Wiec w tym cyklu bedziemy chodzily sobie mokre ehehheee [emoji23]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka:-)
Witam w mroźny niedzielny poranek.
U mnie już ogórkowa się gotuje i mam wczorajszą zapiekanke ziemniaczaną jeszcze, więc z głowy :-)

Bum ale wielka ta choinka o ja! piękna jest! ja nie mam ani talentu ani cierpliwości do takich rzeczy niestety:-(

Carmen a może ten śluz jest ciążowy :-) ja taki miałam w sumie dopiero po terminie miesiączki ale właśnie taki. Temp. też dobrze wróży. oby jutro urosła.

Artemida jak tam u was? znalazł mąż już pracę? trzymam kciuki za monitoring i żeby clo przyniosło sukces:-)

Nati co tam i ciebie? który to już tydzień ? myślałam, że u ciebie ma być dziewczynka q tu taka niespodzianka!
Nie dziekuje,zeby nie zapeszac [emoji2][emoji2][emoji2]
Ale tak ogolem to czuje sie okresowo..
Dziewczyny przestancie z ta ogorkowa!!! Ale zescie mi smaku narobily...mmmm marzy mi sie taka kwasna [emoji33][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
W pierwszej ciazy tak jej pragnelam,ale ogorkow we wloszech nie bylo..jutro robie wypad po ogory i tez sobie zrobie!!!! W koncu po paru latach odkrylam gdzie sa [emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka ja wyspana , obiad nastawiony w piekarniku szyneczka się robi a teraz jeszcze wskoczylam do łóżka bo zimno hehe [emoji5] u mnie śnieg jeszcze nie spadł...

@ się skończyła , bzykanko było od dzisiaj miałam temp mierzyć , ale nie nastawilam budzika ! [emoji33] jutro już znów zaczynam..

Majka jak się czujesz? [emoji4]

Artemida a ty te clo bierzesz już? Ciekawe co tam u Ciebie wyhodowano [emoji4]
Moja mama ostatnio zrobiła z gazet taka i moj bebolek :

Zobacz załącznik 782578

wff2krhmvaem9yip.png
Bum tak biorę już od 2 dni. W piątek monitoring.

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Hejka:-)
Witam w mroźny niedzielny poranek.
U mnie już ogórkowa się gotuje i mam wczorajszą zapiekanke ziemniaczaną jeszcze, więc z głowy :-)

Bum ale wielka ta choinka o ja! piękna jest! ja nie mam ani talentu ani cierpliwości do takich rzeczy niestety:-(

Carmen a może ten śluz jest ciążowy :-) ja taki miałam w sumie dopiero po terminie miesiączki ale właśnie taki. Temp. też dobrze wróży. oby jutro urosła.

Artemida jak tam u was? znalazł mąż już pracę? trzymam kciuki za monitoring i żeby clo przyniosło sukces:-)

Nati co tam i ciebie? który to już tydzień ? myślałam, że u ciebie ma być dziewczynka q tu taka niespodzianka!
Nie aktualnie oboje siedzimy na zasiłku. Na razie sobie odpocznie bo nie miał w tym roku urlopu ani wakacji. Potem się zobaczy na szczęście tu dość dobrze płacą na zasiłku ale tylko pierwszy miesiąc potem procentowo to spada. Ma parę rekomendacji z firm więc moim zdaniem powinien coś znaleźć bez problemu. Tylko ten okres że mało pracy w ogóle jest. Mój tata też zmienić musiał.
Mój mąż ma praktykę w metalu i też przy tym pracował cały czas.

Będziemy na razie działać na luzie :-) a nóż coś się uda

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

reklama
Do góry