reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Lux ja tez czerwcowa dziewczyna jestem :-) a podobno najbardziej płodnym jest się w miesiącu swojego urodzenia! Mój mąż uwielbia rosół:-) ja w sumie też ale wolę pomidorowa.

Bum ja mam to samo w tamtym cyklu miałam non stop jak ty a jednak owu była bo miałam super progesteron. Może twój lekarz zaproponowałby ci monitoring owulacji com?
Trzymam kciuki za prolaktyne. Mnie po miesiącu bromergonu ładnie spadła.

Hej Lusiu! Jak tam po wizycie u ginekologa? Ja też się staram odpuścić. Mam plan do maja więc trochę inaczej na to patrze. Mąż poprawia nasionka lekami a ja muszę schudnąć żeby do iui z nadwagą nie podchodzić. Mega liczę na czerwiec:-)
jutro rosol a potem pomidorowa z niego zrobie :-) :)

reklama
Lux w kuchni działamy tak samo:-) my najpierw dwa dni rosół jemy a potem dwa dni pomidorowa ha ha ha:-)

A gdzie gdzie Ruda Marchewka, Anula i azylek? Hop hop zgłaszać się na nowy wątek dziewczyny!

Kuźde jak ja bym chciała zupę ugotować na dwa dni przynajmniej ...
Mój chudzielec to zupą się nie umie najeść i zje caly gar jak by jakiego tasiemca miał :D

anula spojrzysz na tabelkę , pierwsza strona ... ja to nie wiem jak u Ciebie uzupełnić aż mi głupio się o to tak pytać :(

Nie sadze bum ze sie pojawi termin na czwartek ale owulka byla pozna wiec bedzie znow ponad 30 dni

reklama
anula spojrzysz na tabelkę , pierwsza strona ... ja to nie wiem jak u Ciebie uzupełnić aż mi głupio się o to tak pytać :(
a mi to póki co nie zmieniaj nic .... a w terminie @ może być pusto .... bo w zasadzie to ten cykl odopuszczony ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Do góry