reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Tynka mi po miesiącu bromka się zawyżyła a nie spadła , castangus biorę na swoją odpowiedzialność nawet mu nie mówię :D aaa wiesz zapytam się go , choć mi powiedział ostatnio ,że najpierw zbijamy prl :)

Lusia to trzymie jutro za pięknę dwie kreseczki :) a ile dni jesteś po owu ? :)
Jutro 28 dc wiec 10 dni po owulce

Tynka mi po miesiącu bromka się zawyżyła a nie spadła , castangus biorę na swoją odpowiedzialność nawet mu nie mówię :D aaa wiesz zapytam się go , choć mi powiedział ostatnio ,że najpierw zbijamy prl :)

Lusia to trzymie jutro za pięknę dwie kreseczki :) a ile dni jesteś po owu ? :)
Jutro 28 dc wiec 10 dni po owulce

anula ok , jak coś to daj znać to zmienię ;*

Lusia no to chyba za wcześnie na tesciora..
Ale zrób jak uważasz może jakiś bladzzioch wyjdzie :)

@RudaMarchewka jak coś jesteśmy tu ;)

Hejo dziewczynki:) Ja właśnie odpoczywam w domku:) Jak dobrze ze juz w nim jestem. Jak to mówią wszędzie dobrze ale w domu najlepiej..
Dzwoniłam do mojej gin dopytać o dawkowanie leków i kazała mi w piątek przyjechać na badanie. Jupiii....

Bum dziękuję :)

Karola no to super na spokojnie usg trzasnie :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry