ja mam teraz juz wodnisty i tylko czekam az bedzie owu, zaraz zacznie sie pewnie rozciagliwy robic, zapraszam jak sie ugotujeja to tylko mam biały gęsty śluz na koniec cyklu a płodnego w połowie cyklu nie widać. zjadłabym sobie rosołek![]()
![Uśmiech :-) :) :-) :)](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/biggrin.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam teraz juz wodnisty i tylko czekam az bedzie owu, zaraz zacznie sie pewnie rozciagliwy robic, zapraszam jak sie ugotujeja to tylko mam biały gęsty śluz na koniec cyklu a płodnego w połowie cyklu nie widać. zjadłabym sobie rosołek![]()
po tych świętach to się nic nie chcea tyle jedzenia w lodówce nie wiem kiedy to zjemja mam teraz juz wodnisty i tylko czekam az bedzie owu, zaraz zacznie sie pewnie rozciagliwy robic, zapraszam jak sie ugotuje![]()
ja nie moge patrzec na to zarcie ze Swiatpo tych świętach to się nic nie chcea tyle jedzenia w lodówce nie wiem kiedy to zjem![]()
na prl tak, ale ze na sluz to nie slyszalamTynka mi tam testy takie wychodzą ...
Zobacz załącznik 752585
A ten castangus też podoobno ma dobrze wpływać na śluz , ciekawe
Ja wyszam za maz 14.06.14 juz dwa lata prawie ale to leci czerwiec piekny miesiacPatrycja ja wyszlam za maz w tamtym roku 06.06. Czerwiec extra miesiąc. Urodziny mam w czerwcu. Może w ciążę tez się uda w czerwcu zajść. Ale bym się cieszyla.
Kruczyca oj ty juz długo panienka nie będziesz ha ha ha!
Super wspominam ten czas przygotowań. Fakt ze stresu było mnóstwo ale i tak to dla mnie piękne chwile.
mi ladnie prl wtedy obnizyl a jak sie czujesz po nim?Lux no cos tam czytałam ze na śluz też
No ja już biore go tydzień na prl , cieawe jaki w piątek wynik będzie![]()
urodzilam sie w czerwcutak czerwiec piękny miesiąc