reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bum ja też śluzu nie mam wcale ale to nie znaczy że owulacji nie mamy:-) a te testy owulacyjne to o kant tyłka rozbić można. Ja dziś mam 13 dzien cyklu i nawet śladu drugiej kreski. Teraz test zrobię pojutrze, nie wcześniej.
Ja od dwoch cykli mialam owulke w 19 18 dc wiec pozno

Nadrobilam was a wiec bylam u ginki zrobila mi usg jest ok mam walnac testa bo na usg jest wszystko ok test cialko zolte ale to za wczesnie zeby bylo cos widac endomentium idealne jutro ostatnia dawka luteiny i czekamy na @ jak nie pojawi sie po tygodniu mam podjechac do niej na kolejne usg ale zrobie test jutro ten czuly jesli bedzie pozytywny to mam brac dalej jak nie to odstawic szukala ciazy pozamacicznej ale jest ok wiec pozostaje czekac

Lux a wiesz dobrze się czuję , nie mam żadnych ubocznych jaak po bromku :)
Więc mam nadzieję , że działa ...

Patrycja dziękuję , na razie skupiam się na tej prolaktynie obejrzymy czy to tylko ta jedna rzecz co utrudnia zajscie...

Lusia no bo ty masz na jutro @ termin ? :)

Nadrobilam was a wiec bylam u ginki zrobila mi usg jest ok mam walnac testa bo na usg jest wszystko ok test cialko zolte ale to za wczesnie zeby bylo cos widac endomentium idealne jutro ostatnia dawka luteiny i czekamy na @ jak nie pojawi sie po tygodniu mam podjechac do niej na kolejne usg ale zrobie test jutro ten czuly jesli bedzie pozytywny to mam brac dalej jak nie to odstawic szukala ciazy pozamacicznej ale jest ok wiec pozostaje czekac
mam nadzieję że ci sie uda

Lux ja tez czerwcowa dziewczyna jestem :-) a podobno najbardziej płodnym jest się w miesiącu swojego urodzenia! Mój mąż uwielbia rosół:-) ja w sumie też ale wolę pomidorowa.

Bum ja mam to samo w tamtym cyklu miałam non stop jak ty a jednak owu była bo miałam super progesteron. Może twój lekarz zaproponowałby ci monitoring owulacji com?
Trzymam kciuki za prolaktyne. Mnie po miesiącu bromergonu ładnie spadła.

Hej Lusiu! Jak tam po wizycie u ginekologa? Ja też się staram odpuścić. Mam plan do maja więc trochę inaczej na to patrze. Mąż poprawia nasionka lekami a ja muszę schudnąć żeby do iui z nadwagą nie podchodzić. Mega liczę na czerwiec:-)

Tynka mi po miesiącu bromka się zawyżyła a nie spadła , castangus biorę na swoją odpowiedzialność nawet mu nie mówię :D aaa wiesz zapytam się go , choć mi powiedział ostatnio ,że najpierw zbijamy prl :)

Lusia to trzymie jutro za pięknę dwie kreseczki :) a ile dni jesteś po owu ? :)

reklama
Lux a wiesz dobrze się czuję , nie mam żadnych ubocznych jaak po bromku :)
Więc mam nadzieję , że działa ...

Patrycja dziękuję , na razie skupiam się na tej prolaktynie obejrzymy czy to tylko ta jedna rzecz co utrudnia zajscie...

Lusia no bo ty masz na jutro @ termin ? :)
to ja umieralam po castagnusie

Do góry