patrycja20
Fanka BB :)
trzymam kciuki żeby ci się udałoLux no cos tam czytałam ze na śluz też
No ja już biore go tydzień na prl , cieawe jaki w piątek wynik będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymam kciuki żeby ci się udałoLux no cos tam czytałam ze na śluz też
No ja już biore go tydzień na prl , cieawe jaki w piątek wynik będzie
Ja od dwoch cykli mialam owulke w 19 18 dc wiec poznoBum ja też śluzu nie mam wcale ale to nie znaczy że owulacji nie mamy:-) a te testy owulacyjne to o kant tyłka rozbić można. Ja dziś mam 13 dzien cyklu i nawet śladu drugiej kreski. Teraz test zrobię pojutrze, nie wcześniej.
Pati ja tez staram sie dwa lata mialam chwile slabosci teraz odpuscilam i czuje sie o wiele lepiejtak czerwiec piękny miesiąc
urodzilam sie w czerwcu [/QU
ja też sobie odpuszczam jak się uda to się udaPati ja tez staram sie dwa lata mialam chwile slabosci teraz odpuscilam i czuje sie o wiele lepiej
mam nadzieję że ci sie udaNadrobilam was a wiec bylam u ginki zrobila mi usg jest ok mam walnac testa bo na usg jest wszystko ok test cialko zolte ale to za wczesnie zeby bylo cos widac endomentium idealne jutro ostatnia dawka luteiny i czekamy na @ jak nie pojawi sie po tygodniu mam podjechac do niej na kolejne usg ale zrobie test jutro ten czuly jesli bedzie pozytywny to mam brac dalej jak nie to odstawic szukala ciazy pozamacicznej ale jest ok wiec pozostaje czekac
to ja umieralam po castagnusieLux a wiesz dobrze się czuję , nie mam żadnych ubocznych jaak po bromku
Więc mam nadzieję , że działa ...
Patrycja dziękuję , na razie skupiam się na tej prolaktynie obejrzymy czy to tylko ta jedna rzecz co utrudnia zajscie...
Lusia no bo ty masz na jutro @ termin ?