reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Lux coś ty. Trzymam w lodówce i na trzy cztery dni mam zupki zawsze. Oboje lubimy zupy. Mój to i dwa razy dziennie zupke zjeść potrafi.

Lusia trzymam kciukasy za jutro. Myślę że już bladzioszek wyjdzie:-)

Ruda ja pracuje po 12 h i od 7 do 19 więc znam ten ból. Nawet jak mam w miarę spoko dzień to i tak wracam padnięta.

Anula jak ty się trzymasz kochana? Gin ma jakiś plan co dalej z wami?

Lux coś ty. Trzymam w lodówce i na trzy cztery dni mam zupki zawsze. Oboje lubimy zupy. Mój to i dwa razy dziennie zupke zjeść potrafi.

Ruda ja pracuje po 12 h i od 7 do 19 więc znam ten ból. Nawet jak mam w miarę spoko dzień to i tak wracam padnięta.

ja robie od 9 do 17 i raz wracam padnieta a raz nic mi nie jest, nie wiem od czego to zalezy, ja sie rosolku wlasnie napilam

Dzieki tynka nie dziekuje ale pewnie znowu nici z tego wiec test to tylko formalnosc

Tynka no nie ukrywam .... łzy się polaly ,kiepskich dni kilka było .... teraz się podniosłam i idę dalej ale ze " spuszczona głową " .... do gina po weekendzie i zobaczymy
... na dzień dzisiejszy nie staram się

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Lusia no obejrzymy co tam wyjdzie :)

anula potrzebna chwila , wszystko się ułoży będziesz czuła się na siłach to zaczniesz ;)
Wiesiolek będzie czekal w szafce :D

Ruda to prysznic i do wyrka :)

karola no super , że już w domu ! Mąż na pewno szczęśliwy ;)

reklama
Do góry