reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Mania oby wystarczyło ! [emoji110][emoji110] a śluz jest?

wff2krhmvaem9yip.png

Tak tak śluzu dużo, wczoraj wieczorem był szczyt według mnie [emoji16]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny mogę dołączyć do was?to mój drugi cykl starań.jestem w 12 dc przewidywany okres na 15-16.11.Jestem mamą dwóch chłopców 10,5 i prawie 8 lat.Duża przerwa. Już od około 2 lat myślę o dziecku ale teraz się dopiero zdecydowaliśmy.Leczę się na niedoczynność tarczycy od 7 lat i dlatego wiem że łatwo nie będzie:sad:Czy któraś z was zaszła w ciążę z chorą tarczycą bez problemu?jeśli pozwolicie to będę dzielić się z wami moimi staraniami o dzidziusia i z chęcią potowarzyszę też wam:rolleyes:
Siemka! Dużo dziewczyn zaszło walcząc z tarczyca a podczas ciąży leczą dalej. Mówiłaś swojemu endo że starasz się o dziecko? Ile wynosi teraz twoje tsh?

U mnie szczyt śluzu nie pokrył się z testami owu ...szczyt był we wtorek, a pierwszy pozytywny test wyszedł w czwartek bodajże.
Ja nie robie testów bo bym oszalała [emoji12]
Jednak czuje owulacje potwierdzoną na monitoringu, i potem co do dnia mam @ więc póki co ufam sobie i swojemu ciału [emoji16]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi moja faza lutealna trwa od 14-16 dni , zależy ale to jest jeszcze ponoć ok granica...
Tylko ja nam długą pierwszą bo patrzeć teraz 24 dni ...

Majka lez i pachnij [emoji272][emoji272]

Mania intuicja ponoć najlpesza [emoji6]

Aaaaa ja użyłam po raz pierwszy w życiu szamponetki ! I powiem Wam , ze to ponoć winna czerwień i ona winem pachniala [emoji23] + super się pieni i 1 starczyla na moje włosy [emoji5] , trzeba odświeżyć kolorek bo do tesciowej sie jedzie hehe [emoji5]

Carmen i tak o tobie pomyślałam , moze zamiast farby szamponetke wyprobuj [emoji3]

wff2krhmvaem9yip.png

Co do testow tez mialam te rozowe i w tym cyklu gdy akurat zaszlam nie wykryly mi piku...w ogole...caly czas testowa byla zdecydowanie jasniejsza nawet myslalam ze bezowulacyjny bo wczesniej wychodzil piekny pik..bolaly mnie jednak jajniki tak jak na owulacje u mnie to bywa.
Takze srednio te testu dzialaja.
Nessi powiem Ci ze mi takie testy jak Tobie wychodzily 2-3 przed @ na tych rozowych i facelle one sa bardzo czule wiec bycmoze te niebieskie sa lepsze pod tym wzgledem bo okazuja tylko gdy jest duze stezenie lh.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Siemka! Dużo dziewczyn zaszło walcząc z tarczyca a podczas ciąży leczą dalej. Mówiłaś swojemu endo że starasz się o dziecko? Ile wynosi teraz twoje tsh?
Tak mówiłam mojemu enomrynologowi ze chce miec dzidziusia zwiększył mi dawkę.moje tsh 1.5 miesiąca temu wynosiło 4.0 niewiem jak teraz.mam nadzieję że będzie dobrze.A któraś z was Stara się o 3 dziecko jak ja:-D?

Do góry