reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Cześć dziewczyny mogę dołączyć do was?to mój drugi cykl starań.jestem w 12 dc przewidywany okres na 15-16.11.Jestem mamą dwóch chłopców 10,5 i prawie 8 lat.Duża przerwa. Już od około 2 lat myślę o dziecku ale teraz się dopiero zdecydowaliśmy.Leczę się na niedoczynność tarczycy od 7 lat i dlatego wiem że łatwo nie będzie:sad:Czy któraś z was zaszła w ciążę z chorą tarczycą bez problemu?jeśli pozwolicie to będę dzielić się z wami moimi staraniami o dzidziusia i z chęcią potowarzyszę też wam:rolleyes:

reklama
Lincia no i nie mysi być temp 37 , żeby byla ciąża widać [emoji4]

Nessi na ciążowy siknij a nie tam biadolisz haha [emoji23][emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png
Bum, to dopiero 22 dc - 9 dni od pozytywnego pierwszego testu owu. :p Po co mam sikać ?:p

Nessi a moze do zagnieżdżenia doszło 4dpo? Jest szansa [emoji4]

Judytka witaj i szybkiego ujrzenia 2 kreseczek ! [emoji4]

majk potrzebuje ten twoj nowy tp....

wff2krhmvaem9yip.png

U mnie dziś 31 dc , prawdopodbnie 7dpo ... A temp o dziwo 3 dni ponad linią [emoji4]
1477732288053.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1477732288053.png
    1477732288053.png
    61,3 KB · Wyświetleń: 169
Xbumx to ty masz cykle ilu dniowe?faktycznie temperatura się utrzymuje.trzymam kciuki:)
Od stycznia mam rożne najdłuższy 55 dniowy , ale do pwu dochodzi...
Zeszły cykl miałam na clo , 15dc owu i cykl mialam 31 .
W tym cyklu tez bylam na clo na większej dawce i cos poszło nie tak bo owu prawdopodbnie w 24dc no i dziś 31dc i czekam dalej [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Witajcie

Lincia gratuluję, trzymam kciuki
Takie pozytywy od rana [emoji16]

Witam nową staraczkę [emoji16]

U mnie owulka pewnie bedzie dziś albo jutro, ewent w nocy, bo jajnik już napierdziela na całego, czyli cykl będzie dłuższy [emoji57]
Dzisiaj zrobimy powtórkę
A jutro mój mąż w nocy wyjeżdża więc będzie musiało to wystarczyć [emoji16]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dzięki za miłe powitanie:)xbumx to masz bardzo długie cykle :szok:moje to trwają 28-29 dni.chociaż w tamtym cyklu spóźnił mi się okres ok 7 dni i już myślałam że jestem w ciąży ale to było po wyciągnięciu spiralki więc mogło coś się poprzestawiać.mój mąż coś chory był i szału nie było w starankach ale co zrobić. Dziś jedziemy już do rodziny na Wszystkich Świętych więc warunków nie będzie:-( :(

Do góry