reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Cześć dziewczyny mogę dołączyć do was?to mój drugi cykl starań.jestem w 12 dc przewidywany okres na 15-16.11.Jestem mamą dwóch chłopców 10,5 i prawie 8 lat.Duża przerwa. Już od około 2 lat myślę o dziecku ale teraz się dopiero zdecydowaliśmy.Leczę się na niedoczynność tarczycy od 7 lat i dlatego wiem że łatwo nie będzie:sad:Czy któraś z was zaszła w ciążę z chorą tarczycą bez problemu?jeśli pozwolicie to będę dzielić się z wami moimi staraniami o dzidziusia i z chęcią potowarzyszę też wam:rolleyes:

reklama
Lincia no i nie mysi być temp 37 , żeby byla ciąża widać [emoji4]

Nessi na ciążowy siknij a nie tam biadolisz haha [emoji23][emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png
Bum, to dopiero 22 dc - 9 dni od pozytywnego pierwszego testu owu. :p Po co mam sikać ?:p

Nessi a moze do zagnieżdżenia doszło 4dpo? Jest szansa [emoji4]

Judytka witaj i szybkiego ujrzenia 2 kreseczek ! [emoji4]

majk potrzebuje ten twoj nowy tp....

wff2krhmvaem9yip.png

U mnie dziś 31 dc , prawdopodbnie 7dpo ... A temp o dziwo 3 dni ponad linią [emoji4]
1477732288053.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1477732288053.png
    1477732288053.png
    61,3 KB · Wyświetleń: 164
Xbumx to ty masz cykle ilu dniowe?faktycznie temperatura się utrzymuje.trzymam kciuki:)
Od stycznia mam rożne najdłuższy 55 dniowy , ale do pwu dochodzi...
Zeszły cykl miałam na clo , 15dc owu i cykl mialam 31 .
W tym cyklu tez bylam na clo na większej dawce i cos poszło nie tak bo owu prawdopodbnie w 24dc no i dziś 31dc i czekam dalej [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Witajcie

Lincia gratuluję, trzymam kciuki
Takie pozytywy od rana [emoji16]

Witam nową staraczkę [emoji16]

U mnie owulka pewnie bedzie dziś albo jutro, ewent w nocy, bo jajnik już napierdziela na całego, czyli cykl będzie dłuższy [emoji57]
Dzisiaj zrobimy powtórkę
A jutro mój mąż w nocy wyjeżdża więc będzie musiało to wystarczyć [emoji16]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dzięki za miłe powitanie:)xbumx to masz bardzo długie cykle :szok:moje to trwają 28-29 dni.chociaż w tamtym cyklu spóźnił mi się okres ok 7 dni i już myślałam że jestem w ciąży ale to było po wyciągnięciu spiralki więc mogło coś się poprzestawiać.mój mąż coś chory był i szału nie było w starankach ale co zrobić. Dziś jedziemy już do rodziny na Wszystkich Świętych więc warunków nie będzie:-( :(

Do góry