reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tak mówiłam mojemu enomrynologowi ze chce miec dzidziusia zwiększył mi dawkę.moje tsh 1.5 miesiąca temu wynosiło 4.0 niewiem jak teraz.mam nadzieję że będzie dobrze.A któraś z was Stara się o 3 dziecko jak ja:-D?
Na 1 stronie jest nasza tabelke doqiesz się co nieco [emoji4] a jak chcesz sie dopisac podaj wszystkie dane na privka [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
A długo się staralas?powiedz mi czy Ty też miałaś czasem wątpliwości czy napewno dobrze robisz?a jakiej płci masz dzieci i w jakim wieku?wiem ze te moje tsh za wysokie ale ja narazie poprostu się staram.nie mierze temperatury ani nie używam testow owulacyjnych:happy:ja mam tysiac mysli naraz.czy sobie poradze czy napewno chce itd ale i tak niemoge przestac o tym myslec:errr:

A długo się staralas?powiedz mi czy Ty też miałaś czasem wątpliwości czy napewno dobrze robisz?a jakiej płci masz dzieci i w jakim wieku?wiem ze te moje tsh za wysokie ale ja narazie poprostu się staram.nie mierze temperatury ani nie używam testow owulacyjnych:happy:ja mam tysiac mysli naraz.czy sobie poradze czy napewno chce itd ale i tak niemoge przestac o tym myslec:errr:
Chcieć chcieliśmy zawsze, zdecydować się nie mogłam przez 3 lata a staraliśmy się 9mc. Mam chłopca 8 lat i dziewczynkę 9lat. Nie żałuję swojej decyzji i widzę że coraz więcej ludzi ma troje dzieci. Trzeba słuchać siebie a nie rozglądać się do okoła. Spotkałam się oczywiście z opiniami że 500+ działa ale już nawet mnie to nie rusza. Zobaczysz jak zajdziesz to już z górki. Trzymam kciuki ;)

Dziękija tez zawsze marzylam o 3 dzieciaczkow i teraz oczywiscie marzy mi sie córeczka ale co będzie zobaczymy.najpierw muszę zajść ;-) ;)wiem że wiele osób tak pomyśli.trochę martwię się o reakcję moich bliskich chociaż i tak czasem wspominałam że mam taki zamiar.A ile masz lat jeśli mogę zapytać?

Nessi moja faza lutealna trwa od 14-16 dni , zależy ale to jest jeszcze ponoć ok granica...
Tylko ja nam długą pierwszą bo patrzeć teraz 24 dni ...

Majka lez i pachnij [emoji272][emoji272]

Mania intuicja ponoć najlpesza [emoji6]

Aaaaa ja użyłam po raz pierwszy w życiu szamponetki ! I powiem Wam , ze to ponoć winna czerwień i ona winem pachniala [emoji23] + super się pieni i 1 starczyla na moje włosy [emoji5] , trzeba odświeżyć kolorek bo do tesciowej sie jedzie hehe [emoji5]

Carmen i tak o tobie pomyślałam , moze zamiast farby szamponetke wyprobuj [emoji3]

wff2krhmvaem9yip.png
No musze cos zrobic, bo jak taki lump wygladam [emoji1][emoji1]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
Dziękija tez zawsze marzylam o 3 dzieciaczkow i teraz oczywiscie marzy mi sie córeczka ale co będzie zobaczymy.najpierw muszę zajść ;-) ;)wiem że wiele osób tak pomyśli.trochę martwię się o reakcję moich bliskich chociaż i tak czasem wspominałam że mam taki zamiar.A ile masz lat jeśli mogę zapytać?
Mam 28 lat. Też najbardziej martwilam się opinią rodziny ale dziewczynki tutaj mnie wspierały a rodzina i tak nigdy mi nie pomagała to co ich obchodzi co ja robię. Najważniejsze że ja chcialam, moje dzieci no i mąż. Cały czas czułam się jakby moja dzidzia już gdzieś była i na nas czeka mam nadzieję że będzie nam dane ja poznać.

Do góry