Na 1 stronie jest nasza tabelke doqiesz się co nieco [emoji4] a jak chcesz sie dopisac podaj wszystkie dane na privka [emoji5]Tak mówiłam mojemu enomrynologowi ze chce miec dzidziusia zwiększył mi dawkę.moje tsh 1.5 miesiąca temu wynosiło 4.0 niewiem jak teraz.mam nadzieję że będzie dobrze.A któraś z was Stara się o 3 dziecko jak ja?
reklama
Najlepiej żebyś miała między 1 a 2 do 2max.Tak mówiłam mojemu enomrynologowi ze chce miec dzidziusia zwiększył mi dawkę.moje tsh 1.5 miesiąca temu wynosiło 4.0 niewiem jak teraz.mam nadzieję że będzie dobrze.A któraś z was Stara się o 3 dziecko jak ja?
Ja się wystarałam o 3
judytka777
Fanka BB :)
A długo się staralas?powiedz mi czy Ty też miałaś czasem wątpliwości czy napewno dobrze robisz?a jakiej płci masz dzieci i w jakim wieku?wiem ze te moje tsh za wysokie ale ja narazie poprostu się staram.nie mierze temperatury ani nie używam testow owulacyjnychja mam tysiac mysli naraz.czy sobie poradze czy napewno chce itd ale i tak niemoge przestac o tym myslec
Chcieć chcieliśmy zawsze, zdecydować się nie mogłam przez 3 lata a staraliśmy się 9mc. Mam chłopca 8 lat i dziewczynkę 9lat. Nie żałuję swojej decyzji i widzę że coraz więcej ludzi ma troje dzieci. Trzeba słuchać siebie a nie rozglądać się do okoła. Spotkałam się oczywiście z opiniami że 500+ działa ale już nawet mnie to nie rusza. Zobaczysz jak zajdziesz to już z górki. Trzymam kciukiA długo się staralas?powiedz mi czy Ty też miałaś czasem wątpliwości czy napewno dobrze robisz?a jakiej płci masz dzieci i w jakim wieku?wiem ze te moje tsh za wysokie ale ja narazie poprostu się staram.nie mierze temperatury ani nie używam testow owulacyjnychja mam tysiac mysli naraz.czy sobie poradze czy napewno chce itd ale i tak niemoge przestac o tym myslec
judytka777
Dziękija tez zawsze marzylam o 3 dzieciaczkow i teraz oczywiscie marzy mi sie córeczka ale co będzie zobaczymy.najpierw muszę zajść wiem że wiele osób tak pomyśli.trochę martwię się o reakcję moich bliskich chociaż i tak czasem wspominałam że mam taki zamiar.A ile masz lat jeśli mogę zapytać?
Carmen24l
Ty ino sikaj na ciazowy.[emoji1]Linci gratulacje ... Widać,widać
U mnie testy nadal ciemnawe Bum reklamacje składam do Ciebie [emoji14]
Zobacz załącznik 780530
Cos mi sie.zdaje , ze bedziesz nastepna
Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
Carmen24l
Moj wykres tez jest ujowy i testy masakraPrzez tempke i negatywne owulacyjne to byłam przekonana, że ten cykl jest stracony
Carmen24l
No musze cos zrobic, bo jak taki lump wygladam [emoji1][emoji1]Nessi moja faza lutealna trwa od 14-16 dni , zależy ale to jest jeszcze ponoć ok granica...
Tylko ja nam długą pierwszą bo patrzeć teraz 24 dni ...
Majka lez i pachnij [emoji272][emoji272]
Mania intuicja ponoć najlpesza [emoji6]
Aaaaa ja użyłam po raz pierwszy w życiu szamponetki ! I powiem Wam , ze to ponoć winna czerwień i ona winem pachniala [emoji23] + super się pieni i 1 starczyla na moje włosy [emoji5] , trzeba odświeżyć kolorek bo do tesciowej sie jedzie hehe [emoji5]
Carmen i tak o tobie pomyślałam , moze zamiast farby szamponetke wyprobuj [emoji3]
reklama
Mam 28 lat. Też najbardziej martwilam się opinią rodziny ale dziewczynki tutaj mnie wspierały a rodzina i tak nigdy mi nie pomagała to co ich obchodzi co ja robię. Najważniejsze że ja chcialam, moje dzieci no i mąż. Cały czas czułam się jakby moja dzidzia już gdzieś była i na nas czeka mam nadzieję że będzie nam dane ja poznać.Dziękija tez zawsze marzylam o 3 dzieciaczkow i teraz oczywiscie marzy mi sie córeczka ale co będzie zobaczymy.najpierw muszę zajść wiem że wiele osób tak pomyśli.trochę martwię się o reakcję moich bliskich chociaż i tak czasem wspominałam że mam taki zamiar.A ile masz lat jeśli mogę zapytać?