reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nessi no jak to wiesz to cię nie namawiam ! [emoji4]
No chyba , ze juz zrobilas i nic nie bylo coo ? [emoji41]

Mania oby wystarczyło ! [emoji110][emoji110] a śluz jest?

Judytka no miałam cykle ok , zaczelam się starać i się podupczyly hehe a leki działają na mnie jakby chciały a nie mogły [emoji38]
To przed wyjazdem szybki bobosex i nogi do góry na 20min [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

Nessi no jak to wiesz to cię nie namawiam ! [emoji4]
No chyba , ze juz zrobilas i nic nie bylo coo ? [emoji41]

Mania oby wystarczyło ! [emoji110][emoji110] a śluz jest?

Judytka no miałam cykle ok , zaczelam się starać i się podupczyly hehe a leki działają na mnie jakby chciały a nie mogły [emoji38]
To przed wyjazdem szybki bobosex i nogi do góry na 20min [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png
Nie robiłam jeszcze ...toż to i tak za wcześnie :) Ale już na okres mnie wysypało, więc złudzeń nie mam :)

Jak długo prawidłowo utrzymuje się podwyższony poziom LH?
W tym cyklu miałam monitoring owulacji - została ona stwierdzona 15. dc. W 19. dc na teście owulacyjnym 2 kreska była blada. Wczoraj byłam u lekarza, ponieważ mam częste bóle jajnika od czasu owulacji, z jajnikami wszystko w porządku. Dziś z ciekawości zrobiłam ponownie test owulacyjny i obydwie kreski wyszły takie same. Proszę o informację: jak długo poziom LH może się utrzymywać i czy to jest normalne?

Pik LH trwa 24-36 godzin. Utrzymywanie się stężenia LH na podwyższonym poziomie przez dłuższy okres może świadczyć o zaburzeniach hormonalnych.

Link do: Jak długo prawidłowo utrzymuje się podwyższony poziom LH? - PoradnikZdrowie.pl

Nessi no a co u mnie ?
Testy mi wychodzą owu prawidłowe po pozytywie bladzioch a po bladziochu nic , z hormonami ponoć wsio ok a cykle takie popierdolone wrrr.....
Więc może to tak z przymrużeniem oka traktować... [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

Nessi no a co u mnie ?
Testy mi wychodzą owu prawidłowe po pozytywie bladzioch a po bladziochu nic , z hormonami ponoć wsio ok a cykle takie popierdolone wrrr.....
Więc może to tak z przymrużeniem oka traktować... [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png
Mi testy owu tak wychodziły w ostatnim cyklu, po owu blade aż zanikł plik LH. Dlatego się martwię, czy oby mi hormony po poronieniu nie powariowały ..- zaznaczam, że nie badałam ich przecież ... :)
I powiem Ci, że cieszę się, że tempki już nie badam bo bym wariata dostała totalnego :p Co cykl to jakieś anomalie :p
A cykle Twoje to dla mnie wielka zagadka .. nie dość, że długie to jeszcze ta faza ostatnia wydłużona jak cholera, a od owu przecież 14-tego dnia @ powinna być.

reklama
Lincia gratulacje! Jak na te paskowe testy to bardzo ładny. Co do temp to mi się ledwo utrzymywała 36,8
Nessi też mam w pip pryszczy ;)
Blak gratulacje niech okruszek rośnie!
Bum nowy tp 09.06.2017

Do góry