anula88
MAMY SIEBIE :0)
a to się mylisz [emoji38] powiedzmy sobie szczerze " nie znasz się kotenieńku "[emoji38]@ przyjdzie, i ja to wiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a to się mylisz [emoji38] powiedzmy sobie szczerze " nie znasz się kotenieńku "[emoji38]@ przyjdzie, i ja to wiem
a to się mylisz [emoji38] powiedzmy sobie szczerze " nie znasz się kotenieńku "[emoji38]
Nie robiłam jeszcze ...toż to i tak za wcześnie Ale już na okres mnie wysypało, więc złudzeń nie mamNessi no jak to wiesz to cię nie namawiam ! [emoji4]
No chyba , ze juz zrobilas i nic nie bylo coo ? [emoji41]
Mania oby wystarczyło ! [emoji110][emoji110] a śluz jest?
Judytka no miałam cykle ok , zaczelam się starać i się podupczyly hehe a leki działają na mnie jakby chciały a nie mogły [emoji38]
To przed wyjazdem szybki bobosex i nogi do góry na 20min [emoji6]
Superrrr [emoji169][emoji172][emoji171] teraz rosnijcie zdrowo [emoji4]Dziewczyny bylam wczoraj na usg [emoji4] moje maleństwo ma 3mm i juz widać echo serduszka [emoji173]
Mi testy owu tak wychodziły w ostatnim cyklu, po owu blade aż zanikł plik LH. Dlatego się martwię, czy oby mi hormony po poronieniu nie powariowały ..- zaznaczam, że nie badałam ich przecież ...Nessi no a co u mnie ?
Testy mi wychodzą owu prawidłowe po pozytywie bladzioch a po bladziochu nic , z hormonami ponoć wsio ok a cykle takie popierdolone wrrr.....
Więc może to tak z przymrużeniem oka traktować... [emoji6]