reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzięki.fajnie tak usłyszeć coś pozytywnego:-Dja mam 30 lat.na moją rodzinę mogę liczyć tylko że dla wszystkich to jest ,,głupota" że mam już tak odchowane dzieci a chcę znowu od początku zaczynać wszystko.a ja tak o tym marzę:)Dlatego tak się dopytuję mam nadzieję że cię to nie wkurza:blink:fajnie tak tu popisac dziewczyny.trzymam za was kciuki

reklama
Dzięki.fajnie tak usłyszeć coś pozytywnego:-Dja mam 30 lat.na moją rodzinę mogę liczyć tylko że dla wszystkich to jest ,,głupota" że mam już tak odchowane dzieci a chcę znowu od początku zaczynać wszystko.a ja tak o tym marzę:)Dlatego tak się dopytuję mam nadzieję że cię to nie wkurza:blink:fajnie tak tu popisac dziewczyny.trzymam za was kciuki
Wkurza? No proszę Cię, ani trochę. Doskonale wiem co czujesz. Kieruj się głosem serca i rub swoje a my będziemy Ci kibicować ;)

Co tu taka ciszaaaaa ? [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

U mnie 1 dc, małpa przyszła oczywiście po zrobionym teście.Więc już więcej na przyszłość testów nie robię, nie ma to sensu.W ogóle chyba starania w moim przypadku tez nie mają sensu.Cykle regularne, bzykamy się w dni płodne a i tak co miesiąc dupa.

Nie robiłam i chyba robić nie bede.Przy pierwszych staraniach było podobnie- wtedy robiliśmy badania,ja i m mielismy wyniki idealne,monitoring tez był,raz nawez z clo i tez byla dupa.Zanim zaszlam to z 16 cykli nieudanych przeszlam.Zaszlam jak zylam problemami rodzicow i trochę odpuscilam.Rok temu byłam w ciazy więc jest to mozliwe.Ale mnie chyba psycha blokuje i jakas mało plodna jestem- chyba taka moja natura.Moze w tym cyklu pomierze temp.zeby zobaczyc czy wszystko jest ok.To będzie raczej cykl badawczy niż starankowy.

kacha nas rożni 1 cykl różnicy , więc wie co czujesz , ino u mnie odkąd się zaczelam starać to cykle świruja i być tu mądry..

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Bum u Ciebie cykle porabane, u mnie niby ok a i tak nie zachodzimy.Wkurza mnie ze inni muszą się nameczyć, miec pod górkę a inni raz ciach i zachodzą.

Do góry