reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Lincia.gratuluje
A jednak mowilam ze test owu wykryl ciaze ihihi
Kacha nie.doluj sie. Ja mam dzis 13 dc a czuje ze zaraz chlusnie mi okres, bedzie to samo co w zeszlym cyklu czyli okres w polowie
Nie doluj sie. Jak masz mozliwosc idz sobie cos kup na poprawienie humorq.

A u mnie test owu nawet z rana ani drgnie. Nie ma hormonu , nie ma [emoji16][emoji1]
Zobacz załącznik 780520

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
Jej garulacje coza super widok z rana ! [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Jedyny objaw to bardzo dużo białego sluzu, az się zaczęłam martwić czy to nie grzybek jakiś. A takto nic, piersi już mnie od półtora tygodnia troche bolały i jajkniki chyba na przemian czyli standard :)

Lincia no i nie mysi być temp 37 , żeby byla ciąża widać [emoji4]

Nessi na ciążowy siknij a nie tam biadolisz haha [emoji23][emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Lincia tez przeszlam 3 mies temu biochemiczna dlatego w tej ciazy robilam dziennie testy ciazowe bo w tamtej ciazy w ogole nie ciemnialy:-) no i bete teraz mialam super w tamtej nawet nie zdarzylam zrobic....

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry