reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Zrobiłam dzisiaj kolejny hcg i przy okazji owu(wiem, że od rana się nie powinno, ale ciekawość nie wytrzymała) owu wyszedł jeszcze lepiej niż wczoraj za to jeśli chodzi o hcg to sama nie wiem, ale raczej negatyw. Wydaje mi sie, że coś tam, malutki cien widzę, ale to chyba wynika z tego, że bardzo chcę coś zobaczyć, bo na zdjęciu nie widać kompletnie nic :) więc jeśli @ nie przyjdzie, to jutro powtórka z rozrywki :)

reklama
Hej

linicia a wez wstaw fote moze cos ujrzymy!

Bum ja tez za swoja tesciowa nie przepadam ale dzieki Bogu w ogole jej nie widuje ostatnio z 1.5 roku temu:-)

Ktora teraz testuje???

Dziewczyny widze ze pisalyscie ostatnio o wlosach wiec mam dla Was fajny test kosmetykow Dove do wlosow.
Jestem moderatorem na BB i aniaslu adminka poprosila by rozeslac Wam info o tescie .Szukaja 300 testerek z Babyboom:-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Zrobiłam już drugi, na tym trochę lepiej widać :)
Screenshot_20161029-090749.png

Załączniki

• Screenshot_20161029-090749.png
    Screenshot_20161029-090749.png
    452,6 KB · Wyświetleń: 184
Lincia no widać kreskę i to bez powiększania zdjęcia. Myśle, ze śmiało mozna gratulowac! [emoji2]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Zrobiłam rano test.dziś 28 dc i biel vizira wiec czekam na @.Pewnie dziś lub jutro będzie.Mój m stwierdził ze chyba tego nie jest nam dane drugie dziecko.Też mi przyszły takie myśli do głowy.

Lincia.gratuluje
A jednak mowilam ze test owu wykryl ciaze ihihi
Kacha nie.doluj sie. Ja mam dzis 13 dc a czuje ze zaraz chlusnie mi okres, bedzie to samo co w zeszlym cyklu czyli okres w polowie
Nie doluj sie. Jak masz mozliwosc idz sobie cos kup na poprawienie humorq.

A u mnie test owu nawet z rana ani drgnie. Nie ma hormonu , nie ma [emoji16][emoji1]
1477727289058.jpeg

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Załączniki

• 1477727289058.jpeg
    1477727289058.jpeg
    21,2 KB · Wyświetleń: 177
reklama
Dzięki dziewczyny :) trochę się boję, bo 4 miesiące temu miałam to samo, ale niestety wtedy była biochemiczna. W poniedziałek idę na betę :)

Do góry