Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No my mamy bezużyteczne 2 laptopy, 2 tablety, telefon któryś tam z kolei i ps jakieś nie znam sie tragediaOoh zdecydowanie lepszy syf niz komputer itp.
Moja byl okres , ze miala szal na ipad.... o tak szalala az peknal. 600 euro w plecy
Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
Ale ten Avon polubić? Jesteś konsultantką?Dziewczyny , ktore maja fb , bylabym wdzieczna za polubienie kojego fp [emoji4]
https://m.facebook.com/Avon-Zamówienia-1656484951255405/?ref=bookmarks
tak , ty już polubilas z tego co widziałam hehe [emoji4] kiedyś mi ta stronka fajnie szla, chyba z 3 miesiące miałam przerwy tak mnie starania wciągly i odpalam ją na nowo [emoji6]Ale ten Avon polubić? Jesteś konsultantką?
Hahahaha [emoji38] ja tam jestem ze względu na tusz do rzęs [emoji23][emoji23] a tak to samo się kręci [emoji6]Też byłam kiedyś ale mnie zawiesili bo nie zamawiałam nic
Ja się szarpnęłam i zamówiłam z poprzedniego katalogu ten perfum LIFE a teraz nie mogę go używać! U nas jedna fryzjerka oferuje zniżkę 20% na kosmetyki będę musiała ją odwiedzić bo tak to w pracy zamawiałam.tak , ty już polubilas z tego co widziałam hehe [emoji4] kiedyś mi ta stronka fajnie szla, chyba z 3 miesiące miałam przerwy tak mnie starania wciągly i odpalam ją na nowo [emoji6]