reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

ale mnie brzuch boli , mam nadzieję , że @ się nie spóźni..

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Nie idę na to badanie ręce mi opadły całkowity koszt tego badania to ok 400zł a na to skierowanie wcale nie mam szans na nfz i weź tu się lecz. Tyle kasy wydawałam to se pakiet wykupiłam ale w luxmedzie nie wykonują tego badania i doopa teraz do końca dnia będę przez nich ryczeć.

Nie idę na to badanie ręce mi opadły całkowity koszt tego badania to ok 400zł a na to skierowanie wcale nie mam szans na nfz i weź tu się lecz. Tyle kasy wydawałam to se pakiet wykupiłam ale w luxmedzie nie wykonują tego badania i doopa teraz do końca dnia będę przez nich ryczeć.

Majka ja bym dała każde pieniądze byle tylko mieć pewność ,że te krwawienia to nic poważnego - tym bardziej jeśli nie mogli ci cytologii pobrać. To dla twojego dobra, i dla siebie samej powinnaś to zrobić.
Pomijam już służbę zdrowia bo to tragedia ...i aż się o tym nie chce gadać.
ale mnie brzuch boli , mam nadzieję , że @ się nie spóźni..

wff2krhmvaem9yip.png
Badałaś szyjkę ?

Wybaczcie żabcie, odpiszę reszte później bo mam dzień wariata dzisiaj ...ze ślubowania na SI Michała zawiozłam, z SI zjeść i znowu jedziemy do Poradni ehh

majka nieee , @ planowo za 4 dni i mam nadzieję , ze bedzie...

Nessi dziś jeszcze , nie wczoraj badalam to byla wysoko jak wtedy, ale juz nie otwartai jakas taka skurczona [emoji50] ..

wff2krhmvaem9yip.png

majka nieee , @ planowo za 4 dni i mam nadzieję , ze bedzie...

Nessi dziś jeszcze , nie wczoraj badalam to byla wysoko jak wtedy, ale juz nie otwartai jakas taka skurczona [emoji50] ..

wff2krhmvaem9yip.png
tescik ?[emoji38]

Majka wiem ze drogo ale kurcze warto tak jak Ness mówi bo ciul wie skąd to ... może jak teraz nie dasz rady z kasa to w przyszłym mc ... ja pierdziele co za świat .... za wszystko trza płacić ... grr

Ja po endo,wyprowadzilam się super,leki mam na kolejne 200 dni hehe do tego obowiązkowo dużą dawka jodu w witaminach i Wit . D 4000j /dziennie ... jak test wyjdzie pozytywnie brań boże mam nie przestawac brać no i wtedy będziemy kontrolowac co miesiąc ....

reklama
majka po 7 dniach dopiero dostalam...

Anula zrobię w piątek , ake szału nie będzie ...
przepraszam za pytanie , a jakie masz sznase , że teraz z fasolka jakby byla , będzie wszystko ok? Oczywiście ja to kciuki wielkie trzymam !

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry