A którego używasz?Hahahaha [emoji38] ja tam jestem ze względu na tusz do rzęs [emoji23][emoji23] a tak to samo się kręci [emoji6]
Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A którego używasz?Hahahaha [emoji38] ja tam jestem ze względu na tusz do rzęs [emoji23][emoji23] a tak to samo się kręci [emoji6]
Teraz wszystkie wciskamy Ci "nie lubię" hahahahaahA ja głupia pinda zrobilam test hahaha , dupcze to w piątek już nie robie , czekam na @ [emoji23][emoji23]
Wypróbuje bo jakoś nie mogę trafić na żaden co by mi podpasował.majka ja tam zawszw jakieś gratisy dorzucam [emoji4]
A tusz używam taki pomarańczowy infinitize ...
Też nie lubię ale co zrobić , będę mogła sobie jutro szampona kupić [emoji23]
Artemida , ale u siebie też chyba możesz co?
Ja szwagierce zamawiam i wysylam do irl , ale paczka troche kosztujee....
ważne ze zaskoczył [emoji38]Dziewczyny moj maz wystrzelil jak Filip z konopii [emoji1][emoji1][emoji1]
Mowi mi : a ty testu nie robisz!!!!!! A ja : a po co?
Zrob ten ciazowy [emoji1][emoji1] tyle sie kochalismy...
A ja mu : tos dopiero co okres skonczylam a juz mam testowac ahahaa. Mowie mu: ze 3 tyg musze conajmniej odczekac.
Po prostu on jest niekumaty [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk