reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hahahaha [emoji38] ja tam jestem ze względu na tusz do rzęs [emoji23][emoji23] a tak to samo się kręci [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png
A którego używasz?

reklama
majka ja tam zawszw jakieś gratisy dorzucam [emoji4]
A tusz używam taki pomarańczowy infinitize ...

Też nie lubię ale co zrobić , będę mogła sobie jutro szampona kupić [emoji23]

Artemida , ale u siebie też chyba możesz co?
Ja szwagierce zamawiam i wysylam do irl , ale paczka troche kosztujee....

wff2krhmvaem9yip.png

Ja tam dzisiaj na te moje czerwone włosy , zeby nie ktowac je farbami co tydzień do odświeżania koloru , zamowilam 8 szamponetek ... Kolor ponoć fajny hehe , jeszczw nigdy nie uzywalam ich [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

majka ja tam zawszw jakieś gratisy dorzucam [emoji4]
A tusz używam taki pomarańczowy infinitize ...

Też nie lubię ale co zrobić , będę mogła sobie jutro szampona kupić [emoji23]

Artemida , ale u siebie też chyba możesz co?
Ja szwagierce zamawiam i wysylam do irl , ale paczka troche kosztujee....

wff2krhmvaem9yip.png
Wypróbuje bo jakoś nie mogę trafić na żaden co by mi podpasował.

A ja z avonu zamawialam z 7 lat temu...teraz od jakis 3miesiecy na instagramie poznalam tutaj taka laske co mi wysyla z neapolu. I nawet za wysylke nie bierze :) ale fakt jest taki,ze ja zawsze minimum 50 euro wydam wiec mi sie wydaje ze sie jej oplaci. Ogolem jestem zadowolona. Sa niektore perfumy co dlugo trzymaja!!!! A w kosmetykach to i ja sie kocham.

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Dziewczyny moj maz wystrzelil jak Filip z konopii [emoji1][emoji1][emoji1]
Mowi mi : a ty testu nie robisz!!!!!! A ja : a po co?
Zrob ten ciazowy [emoji1][emoji1] tyle sie kochalismy...
A ja mu : tos dopiero co okres skonczylam a juz mam testowac ahahaa. Mowie mu: ze 3 tyg musze conajmniej odczekac.
Po prostu on jest niekumaty [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Dziewczyny moj maz wystrzelil jak Filip z konopii [emoji1][emoji1][emoji1]
Mowi mi : a ty testu nie robisz!!!!!! A ja : a po co?
Zrob ten ciazowy [emoji1][emoji1] tyle sie kochalismy...
A ja mu : tos dopiero co okres skonczylam a juz mam testowac ahahaa. Mowie mu: ze 3 tyg musze conajmniej odczekac.
Po prostu on jest niekumaty [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

ważne ze zaskoczył [emoji38]

Do góry