reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
tescik ?[emoji38]

Majka wiem ze drogo ale kurcze warto tak jak Ness mówi bo ciul wie skąd to ... może jak teraz nie dasz rady z kasa to w przyszłym mc ... ja pierdziele co za świat .... za wszystko trza płacić ... grr

Ja po endo,wyprowadzilam się super,leki mam na kolejne 200 dni hehe do tego obowiązkowo dużą dawka jodu w witaminach i Wit . D 4000j /dziennie ... jak test wyjdzie pozytywnie brań boże mam nie przestawac brać no i wtedy będziemy kontrolowac co miesiąc ....
Mi to robią bo mają obowiązek pobrać cytologie a krwawi nadrzerka. Nie dam im się tak łatwo. Żywcem mnie nie wezmą.

majka po 7 dniach dopiero dostalam...

Anula zrobię w piątek , ake szału nie będzie ...
przepraszam za pytanie , a jakie masz sznase , że teraz z fasolka jakby byla , będzie wszystko ok? Oczywiście ja to kciuki wielkie trzymam !

wff2krhmvaem9yip.png
mam wyprowadzona tarczyce i biorę leki ... takie gowno, niby nic a jednak to był problem ...

w piątek ??[emoji22]
jutro dopiero czeartek[emoji38]

a masz taką dużą nadrzerke ? nie mogą jej usunąć ? czy dopiero po tym badaniu ewentualnie ?
ponoć jest wielka ale ja już krwawiłam jak niby jej jeszcze nie miałam no ale teraz co badanie ostatnio mi tamponował i mówi że to nadżerka tak krwawi. Dziwi mnie to bo w pierwszej ciąży też miałam niby straszną a nie krwawiła. I chodzi o to że oni nie mogą dać do badania fragmentu z krwią.

anula , ze to przez takie coś ..
Teraz bedzie ok [emoji4]
Noo szybko zleci , ale po co sie wcześniej dolowac hehe [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

anula ona to diabeł wcielony nie wiem po kim ona taka [emoji38] , dzwie sie , ze jeszcze siwych wlosow nie mam...
Balaganiara :
1477503797754.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1477503797754.jpg
    1477503797754.jpg
    74,2 KB · Wyświetleń: 213
Ooj Majka
Mam nadzieje ze sie szybko wyjasni bo mozna sie wkurw....
Pewnie nie daj im za wygrana!!!!!
Bum tez sobie wczoraj i dzis badalam szyjke i za wysoko nie jest, raczej tak srednio bo bez problemu dosieglam. Raczej mi sie wydaje na sredniej wysokosci i chyba sie otwiera [emoji1]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
Ooj Majka
Mam nadzieje ze sie szybko wyjasni bo mozna sie wkurw....
Pewnie nie daj im za wygrana!!!!!
Bum tez sobie wczoraj i dzis badalam szyjke i za wysoko nie jest, raczej tak srednio bo bez problemu dosieglam. Raczej mi sie wydaje na sredniej wysokosci i chyba sie otwiera [emoji1]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
Dzięki, nie mam teraz co robić to sobie pobiegam :)
anula ona to diabeł wcielony nie wiem po kim ona taka [emoji38] , dzwie sie , ze jeszcze siwych wlosow nie mam...
Balaganiara :
Zobacz załącznik 780173

wff2krhmvaem9yip.png
OMG! Ja po czymś takim ostatnio przyszłam z czarnym workiem, bez skrupułów ale to dla tego że cały dzień nie chcieli posprzątać. A ona... bawi się hehehe leprze to niż komputer :D

Do góry