Aaaa no może tam też robią ale teraz muszę zdobyć skierowanie na nfz.
reklama
Mi to robią bo mają obowiązek pobrać cytologie a krwawi nadrzerka. Nie dam im się tak łatwo. Żywcem mnie nie wezmą.tescik ?[emoji38]
Majka wiem ze drogo ale kurcze warto tak jak Ness mówi bo ciul wie skąd to ... może jak teraz nie dasz rady z kasa to w przyszłym mc ... ja pierdziele co za świat .... za wszystko trza płacić ... grr
Ja po endo,wyprowadzilam się super,leki mam na kolejne 200 dni hehe do tego obowiązkowo dużą dawka jodu w witaminach i Wit . D 4000j /dziennie ... jak test wyjdzie pozytywnie brań boże mam nie przestawac brać no i wtedy będziemy kontrolowac co miesiąc ....
anula88
MAMY SIEBIE :0)
mam wyprowadzona tarczyce i biorę leki ... takie gowno, niby nic a jednak to był problem ...majka po 7 dniach dopiero dostalam...
Anula zrobię w piątek , ake szału nie będzie ...
przepraszam za pytanie , a jakie masz sznase , że teraz z fasolka jakby byla , będzie wszystko ok? Oczywiście ja to kciuki wielkie trzymam !
w piątek ??[emoji22]
jutro dopiero czeartek[emoji38]
anula88
a masz taką dużą nadrzerke ? nie mogą jej usunąć ? czy dopiero po tym badaniu ewentualnie ?Mi to robią bo mają obowiązek pobrać cytologie a krwawi nadrzerka. Nie dam im się tak łatwo. Żywcem mnie nie wezmą.
ponoć jest wielka ale ja już krwawiłam jak niby jej jeszcze nie miałam no ale teraz co badanie ostatnio mi tamponował i mówi że to nadżerka tak krwawi. Dziwi mnie to bo w pierwszej ciąży też miałam niby straszną a nie krwawiła. I chodzi o to że oni nie mogą dać do badania fragmentu z krwią.a masz taką dużą nadrzerke ? nie mogą jej usunąć ? czy dopiero po tym badaniu ewentualnie ?
anula88
nooo taka pierdola a tyle szkód ...anula , ze to przez takie coś ..
Teraz bedzie ok [emoji4]
Noo szybko zleci , ale po co sie wcześniej dolowac hehe [emoji5]
a jak mloda ?
Carmen24l
Fanka BB :)
Ooj Majka
Mam nadzieje ze sie szybko wyjasni bo mozna sie wkurw....
Pewnie nie daj im za wygrana!!!!!
Bum tez sobie wczoraj i dzis badalam szyjke i za wysoko nie jest, raczej tak srednio bo bez problemu dosieglam. Raczej mi sie wydaje na sredniej wysokosci i chyba sie otwiera [emoji1]
Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
Bum tez sobie wczoraj i dzis badalam szyjke i za wysoko nie jest, raczej tak srednio bo bez problemu dosieglam. Raczej mi sie wydaje na sredniej wysokosci i chyba sie otwiera [emoji1]
reklama
Dzięki, nie mam teraz co robić to sobie pobiegamOoj Majka
OMG! Ja po czymś takim ostatnio przyszłam z czarnym workiem, bez skrupułów ale to dla tego że cały dzień nie chcieli posprzątać. A ona... bawi się hehehe leprze to niż komputeranula ona to diabeł wcielony nie wiem po kim ona taka [emoji38] , dzwie sie , ze jeszcze siwych wlosow nie mam...
Balaganiara :
Zobacz załącznik 780173