reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Ależ mi się nudzi [emoji33] mógłby już P z pracy przyjść , bym mu chociaż podokuczala [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Dzień dobry , wstawać spiochy !

Wychodzi na to , ze u mnie owu była w 24dc ? [emoji50] zgadzaloby sie , bo wtedy temp byla najniższa i ta szyjka taka dziwna...

1477550039850.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1477550039850.png
    1477550039850.png
    41,2 KB · Wyświetleń: 281
Cześć wszystkim!Dziś już spałam dobrze, podbrzusze nie bolało za to wczoraj wieczorem nie za bardzo się czułam-pobolewało mnie podbrzusze i chyba brzuch, już sama nie wiedziała co mnie bardziej boli. Dzisiaj na razie podbrzusze mnie tylko ćmi. Mam nadzieję, że jak ma przyjść @ to niech przychodzi, bo męczy mnie już to podbrzusze. Zmieniłam swoje myślenie. Doszłam do wniosku, że nie będę się już tak ścierać z tymi staraniami. Jak dostanę okres to nie zamierzam płakać i tego przeżywać.
Carmen z tym Twoim m to było dobre, przynajmniej chłopaczyna stara się i mu zależy na sukcesie. Przyłożył się i teraz chce jak najszybciej poznać efekty. Mój coś teraz podpytuje jak się czuję. Pewnie siedzi na szpilkach tylko nie przyzna się do tego.

kacha jak dostaniemy @ to dostajemy powera na następny cykl ! [emoji5]
Choć u mnie zapowiada się długi znów około 40 dni , mam nadzieję , ze nie dłuższy....
A wczoraj mnietak jajnik bolal , ze az cala noge mialam gorąca z niego , ale coś do góry poszło , obejrzymy jak będzie jutro [emoji5]

Artemida a moze owu ?...

wff2krhmvaem9yip.png

Hej dziewczynki, a u mnie @ jeszcze nie ma, tempka podskoczyła do 37 znowu, nie chcę się nastawiać, no bo wiadomo, ale nie mogę przestać o tym myśleć, już nawet sny mam tylko o tym... Miłego dnia :)

reklama
Do góry