reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula zazdroszczę takiego faceta [emoji14] mój na niczym się nie zna - znaczy czasem mówi że jestem inna tam w środku :D
Ale jeśli chodzi o to kiedy się zaczynają dni płodne to zero - wszystko trzeba mu mówić - kiedy o której godzine itd, wkurza mnie to bo nie ułatwia mi - czasem mam wrażenie że tylko ja o tym myśle i muszę pamiętać. A żeby 2 razy dziennie to hoho nie dałby rady. Kiedyś przez cały tydz dzień w dzień było i już ledwo zipał :D Chyba mam słaby model -.-
wiesz .. wcześniej było różnie,teraz kiedy sobie wszystko poukładalam w głowie,zaakceptowalam sytuacje etc . i inaczej podchodzę do starań bo jednak dolowanie się i kolejne rozczarowania nie robily mi dobrze na głowę ... delikatnie mówiąc opuściłam trochę po tych wszystkich latach o stratach to m totalnie wziął sprawę w swoje ręce [emoji4]uwielbiam go za to ... swoją drogą jakby ktoś popatrzyl na nas z boku to my się tak totalnie różnimy heh nawet jednej potrawy nie mamy wspólnej on lubi ostre ja nie toleruje to dopełniamy się idealnie i przez ostatnie 6 lat nie klucilismy się ani razu [emoji6]

reklama
Witajcie
My w tym miesiącu musimy odłożyć starania bo raz że oboje jesteśmy chorzy a dwa że mój mąż do piątku będzie poza domem, a w piątek to już musztarda po obiedzie będzie
Zła jestem strasznie, bo szkosa mi każdego miesiąca [emoji17]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka!
Nessi właśnie w tym kłopot że nie mogą pobrać mi cytologi bo obficie krwawię stąd to badanie. Coś mówiła że podczas tego badania pobiorą fragment do zbadania, może gdzieś głębiej nie wiem. Szczerze to nie lubię każdego gmerania tam. Potem 3 dni plamię jakąś czarną krwią z malutkimi skrzepami zważywszy na ciążę nie podoba mi się to wszystko.
Ja mojemu w kalendarzu zaznaczałam płodne, niby sobie ale on wścibski jest :D

Hejka!
Nessi właśnie w tym kłopot że nie mogą pobrać mi cytologi bo obficie krwawię stąd to badanie. Coś mówiła że podczas tego badania pobiorą fragment do zbadania, może gdzieś głębiej nie wiem. Szczerze to nie lubię każdego gmerania tam. Potem 3 dni plamię jakąś czarną krwią z malutkimi skrzepami zważywszy na ciążę nie podoba mi się to wszystko.
a powiedz juz się zarejestrowalas ?

Jeździłam dzisiaj na kliniczną, odesłali mnie do innego szpitala a tam powiedzieli że mam dzwonić w listopadzie bo przenoszą ich na kliniczną. Napisałam do invicty w gdańsku i czekam na odp bo nie mogę się dodzwonić. Wychodzi na to że pójdę prywatnie jak zwykle.

Jeździłam dzisiaj na kliniczną, odesłali mnie do innego szpitala a tam powiedzieli że mam dzwonić w listopadzie bo przenoszą ich na kliniczną. Napisałam do invicty w gdańsku i czekam na odp bo nie mogę się dodzwonić. Wychodzi na to że pójdę prywatnie jak zwykle.
eh ... ta nasza służba zdrowia to jakaś pomyłka jest ...

Hejka!

Mój nie działa wg kalendarza :p czasem nie wie który dzień miesiąca jest :p także mam niereformowalnego faceta

Z ta sluzba zdrowia to niestety wszedzie tak jest. Jak zaplacisz to sie zbadasz i po krzyku a jak darmowo to sie zaczekasz.....

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama

A bylas w szpitalu na nowych ogrodach?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry