reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzień dobry [emoji5]

kacha kciuki wielkie , kochana ! Oby to był dobry znak [emoji110][emoji110]

anula zazdroszcze , mnie wszystko boli , jeszcze mała nam sie wrabala do lozka o 4 a mi sie nie chce jej potem zanosic i mam za swoje ....
Fotka Gabrysia dziś będzie [emoji4]

U mnie nic , chyba cykl będzie dłuższy , dziś 28dc...
Temp hmm , troszkę pnie się w górę ale szału nie ma ... Dziś odstawiam dupka

Zobacz załącznik 780079

wff2krhmvaem9yip.png
Niech idzie do góry ... [emoji38]
ooo czekam na foto [emoji6]
ja się wyspałam pomijając incydent m .. mówi do mnie wstawaj juz ... ja se myślę hmm zaspalam shit i budzika nie slyszalam ..pytam wiec która godzina a ten do mnie ze 3 [emoji28]

reklama
Dzień dobry wszystkim [emoji4]zycze milego slonecznego dnia, choc u nas znow deszczowo... w nocy mialam dziś dziwny bol takie klucie z prawej strony brzucha... trochę sie niepokoje [emoji52]

Hajmal - Gratulacje ! Niech teraz betka ładnie pnie się do góry :)
Majcia - Nie wiem, czy przyjemne jest to badanie, ale moim zdaniem słusznie, że robią, w końcu jakiś lekarz przyjrzał się głębiej tym krwawieniom. A cytologia jak Ci wyszła ?
Bum - dupeczka odstawiasz ? No to zobaczymy co przyniesie :)
Anula - ze zdrowiem lepiej ale szału nie ma. Znowu zaraz coś zniosę do domu bo dzieci na placówkach z gilami po kolana chodzą :]
Dzisiaj mam ślubowanie młodego .. ile ja się wczoraj za białą koszulą i krawatem nalatałam ehh..

Hajmal a śluz miałaś przed terminem @ bo u mnie suchutko, mi zawsze 2 dni przed okresem pojawia się trochę śluzu i potem dostaję małpę. Myślę, że najwcześniej za 2 dni mogę dostać okres.
Śluz to żaden wyznacznik, zarówno w ciąży jak i w cyklach bez niej miałam raz bardzo mokro, raz suchutko ...To też w dużej mierze zależy od hormonów.

Ostatnia edycja:
nessi ja w 2 ciążach na początku raczej sucho miałam, potem po 6 tyg, zaczął się pojawiać.
anula sex 2 razy dziennie to nie u nas. Mój m i ja niestety po 4 razach codziennie to już mamy przesyt. A co dopiero 2 razy w ciągu dnia, zajechalibyśmy się od takiego sexu. Ja największą ochotę mam zaraz po okresie, w dni płodne i krótko przed okresem. Więc wymagająca nie jestem.

Dobry [emoji1] dopiero wstalam. Mala dzis do przedszkola nie poszla,bo wczoraj wrocila z niego ze sraczka [emoji13][emoji13]
Mnie od wczoraj tak piluja cycki,ze nawet przed okresem tak nie mam mocno...moze owu sie szykuje ( to chociaz zbadam sobie progesteron)

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

nessi ja w 2 ciążach na początku raczej sucho miałam, potem po 6 tyg, zaczął się pojawiać.
anula sex 2 razy dziennie to nie u nas. Mój m i ja niestety po 4 razach codziennie to już mamy przesyt. A co dopiero 2 razy w ciągu dnia, zajechalibyśmy się od takiego sexu. Ja największą ochotę mam zaraz po okresie, w dni płodne i krótko przed okresem. Więc wymagająca nie jestem.
To, że było tak w 2 nie znaczy, że będzie tak w trzeciej :)
Tak samo jak z objawami ciążowymi ...w jednej ciąży masz wymioty w innej nie masz, ale za to łepetyna Ci pęka ..

Anula myślę zrobić jutro drugi raz bete
Hajmal a śluz miałaś przed terminem @ bo u mnie suchutko, mi zawsze 2 dni przed okresem pojawia się trochę śluzu i potem dostaję małpę. Myślę, że najwcześniej za 2 dni mogę dostać okres.
Miałam sucho od owulacji dopiero w 27dc miałam troszkę śluzu, ale tylko tyci tyci, wtedy już test pokazywał słabą kreskę. Ale wy obstawiliście te same dni co my wiec może te liczby i wam przyniosą szczęście :)
Z tym śluzem Nesii to chyba ma rację u mnie był w 12 dc potem nic az do piku i wtedy taki jednorazowy glutek a potem dwa dni ubogo ale ślad na papierze był płodnego śluzu
Bum twoja temperatura rośnie a przecież na @ leci na łeb na szyję w dół :)

Dobry [emoji1] dopiero wstalam. Mala dzis do przedszkola nie poszla,bo wczoraj wrocila z niego ze sraczka [emoji13][emoji13]
Mnie od wczoraj tak piluja cycki,ze nawet przed okresem tak nie mam mocno...moze owu sie szykuje ( to chociaz zbadam sobie progesteron)

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
To szykuj tą ekstra bieliznę :D

reklama
anula a to Cię małż w jajco zrobił [emoji38]

Black normalne nie przejmuj się [emoji6]

Nessi oby @ szybko przyniósł hehe jak ciąży nie ma [emoji5]

hajmal ale mi sie zapewne cykl popierniczyl i nic nue wiadomo z takiej temp , jasnego przekazu nie ma o co chodzi , jak miałam w zeszłym cyklu [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry