Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No u mnie raczej chyba nie szukają raka tylko sposobu jak pobrać cytologie. No ale faktyczne pytała się jaki miałam wynik ostatniej. Nie podobają jej się te krwawienia ale ja mam je od lat i żaden lekarz nie miał na to pomysłu. Nic to zobaczymy.dobrze ... to badanie pod katem raka szyjki macicy -tak ni wyskoczyło ...wziernikiem jada z koksem ... trza się zaglebic w temacie
[emoji52]
No dzięki. Ciekawe jak duże jest to urządzenie. Do tej pory jak otwierają ten wziernik to mnie strasznie boli nie przypominam sobie żeby wcześniej tak było.
ważne ze maja pomysł ... takie badanie w Google opisane jest jak jest a pewnie ma szerokie zastosowanie ... przy rejestracji może coś podpowiedząNo dzięki na
No dzięki. Ciekawe jak duże jest to urządzenie. Do tej pory jak otwierają ten wziernik to mnie strasznie boli nie przypominam sobie żeby wcześniej tak było.
Co ma być to będzie. Swoją drogą tak to jest jak się zacznie chodzić do lekarzy. Złapali mnie w okresie kiedy nie mam wyjścia heheheważne ze maja pomysł ... takie badanie w Google opisane jest jak jest a pewnie ma szerokie zastosowanie ... przy rejestracji może coś podpowiedzą
Niech działają [emoji38] tylko cuda [emoji4] A ty badała prolaktyne i tarczyce ? wszystko gra ? a jak progesteton ? rezerwa jajnikowa ?Co ma być to będzie. Swoją drogą tak to jest jak się zacznie chodzić do lekarzy. Złapali mnie w okresie kiedy nie mam wyjścia hehehe
W zasadzie to badalam tylko tarczyce i jest ok ale jak w końcu zaszlam to chyba reszta też. No i morfologia ob cukier wzorowoNiech działają [emoji38] tylko cuda [emoji4] A ty badała prolaktyne i tarczyce ? wszystko gra ? a jak progesteton ? rezerwa jajnikowa ?