reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Screenshot_2016-10-25-22-01-57.png

Załączniki

• Screenshot_2016-10-25-22-01-57.png
    Screenshot_2016-10-25-22-01-57.png
    61,3 KB · Wyświetleń: 322
reklama
dobrze ... to badanie pod katem raka szyjki macicy -tak ni wyskoczyło ...wziernikiem jada z koksem ... trza się zaglebic w temacie

[emoji52]
No u mnie raczej chyba nie szukają raka tylko sposobu jak pobrać cytologie. No ale faktyczne pytała się jaki miałam wynik ostatniej. Nie podobają jej się te krwawienia ale ja mam je od lat i żaden lekarz nie miał na to pomysłu. Nic to zobaczymy.

No dzięki na

No dzięki. Ciekawe jak duże jest to urządzenie. Do tej pory jak otwierają ten wziernik to mnie strasznie boli nie przypominam sobie żeby wcześniej tak było.
ważne ze maja pomysł ... takie badanie w Google opisane jest jak jest a pewnie ma szerokie zastosowanie ... przy rejestracji może coś podpowiedzą

Witam się porannie z pracy! Nocka mnie wykończyła. Po 2 obudził mnie niezły ból podbrzusza, jakbym miała jakiś silny okres. Na razie nic nie leci i chyba jeszcze za wcześnie bo dziś 25 dc. Tak mnie bolało, że zastanawiałam się nad tabletką. Nie miałam apapu ani nospy a aleve trochę bałam się wziąść, bo nigdy nie wiadomo. Szukałam sobie w łóżku odpowiedniej pozycji, co chwila chodziłam do wc, nawet miałam już budzić m tak mi było źle, że aż niedobrze i słabo mi się zrobiło. Ale stwierdziłam, że mi nie pomoże i zburzę mu tylko sen.Po 1,5 h przysnęłam a potem znów się budziłam i dalej czułam podbrzusze. Teraz mnie na szczęście tylko ćmi.Chyba szykuje mi się mega @.Mój m za to super się wyspał i mówię do niej, że jak on tak smacznie spał to ja się męczyłam i że kiedyś też tak raz miałam. O on "niech zgadnę, że rok temu". Faktycznie przy implantacji rok temu miałam podobnie tylko że wtedy było chyba 6 dni przed terminem.A teraz min. 2 dni przed terminem więc odpada.Nie wiem jaki cykl teraz się trafi.

reklama
Ja obstawiam implantacje [emoji6] tez podobnie mialam. Siedzialam wtedy na przystanku, ciemno przed oczami mi sie zrobilo, zlana potem bylam i mialam dreszcze a bylo 30' C na dworzu. Dzwonilam do meza zeby po mnie przyjechal. Powiedzial mi wtedy: moze zrob test [emoji41] no i mial racje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry