reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dżoł nie nastawiam się, że mogło się udać. Już w tamtym miesiącu mój organizm i psycha mnie wkręciły, tak że na 98 % myślałam, że zaszłam. A ja w tych sprawach raczej pesymistycznie myślę niż pozytywnie.Dlatego moja pewność w tamtym cyklu bardzo mnie zdziwiła. Jak zobaczyłam test z 1 kreską to byłam w szoku i wtedy obiecałam sobie, że już się nie wsłuchuję w swój organizm i nie wkręcam sobie ciąży.
Często mnie boli podbrzusze przed okresem, czasem nawet tydzień przed @ ale nie aż tak.Ostro z sobą walczyłam, żeby tabletki nie wziąść. Nic czekam spokojnie. Tylko nie wiem jak z terminem @ bo normalnie cykle miałam po 26 dni a ostatni (co się wkręciłam) był prawie 29 dni. 16 dc byłam u ginki i wydawało się, że owulka była. 13 dc miałam kupę śluzu, odczuwaliśmy go w trakcie przytulaków bo był niezły poślizg a następnego dnia już go tak nie było.

reklama
Hajmal a ty powtarzasz betę ?

Kacha zrobiłaś swoje teraz niestety trzeba czekać ...

Bum jak się sprawy mają?
A mamy gdzieś foto urodzonego Gabrysia?

Ness zdrówko twe jak ?

Hajmal a śluz miałaś przed terminem @ bo u mnie suchutko, mi zawsze 2 dni przed okresem pojawia się trochę śluzu i potem dostaję małpę. Myślę, że najwcześniej za 2 dni mogę dostać okres.

Anula no trochę się napracowaliśmy w te dni płodne, miałam 12,13, 14 i 16 dc obstawiony. Taki mamy przesyt, że w ten weekend to nawet nie myśleliśmy o sexie.

Dzień dobry [emoji5]

kacha kciuki wielkie , kochana ! Oby to był dobry znak [emoji110][emoji110]

anula zazdroszcze , mnie wszystko boli , jeszcze mała nam sie wrabala do lozka o 4 a mi sie nie chce jej potem zanosic i mam za swoje ....
Fotka Gabrysia dziś będzie [emoji4]

U mnie nic , chyba cykl będzie dłuższy , dziś 28dc...
Temp hmm , troszkę pnie się w górę ale szału nie ma ... Dziś odstawiam dupka

1477465406871.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1477465406871.png
    1477465406871.png
    57,5 KB · Wyświetleń: 195
reklama
Anula no trochę się napracowaliśmy w te dni płodne, miałam 12,13, 14 i 16 dc obstawiony. Taki mamy przesyt, że w ten weekend to nawet nie myśleliśmy o sexie.
czekam na efekt tej "obstawy " [emoji4] nieźle .... mnie m tak wymęczył i to 2 razy dziennie - styka mi zdecydowanie ... tylko on nie przyjmuje do wiadomości ze czas na przerwe[emoji38]

Do góry