Gratuluję jeszcze raz hajmal, dużo zdrówkamam nieoficjalne wyniki badań bety jest 37,27 z tym że nie wiem czy czegoś nie pomieszały żeby z taka dokładnością robić
Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję jeszcze raz hajmal, dużo zdrówkamam nieoficjalne wyniki badań bety jest 37,27 z tym że nie wiem czy czegoś nie pomieszały żeby z taka dokładnością robić
Gratuluję [emoji106]mam nieoficjalne wyniki badań bety jest 37,27 z tym że nie wiem czy czegoś nie pomieszały żeby z taka dokładnością robić
ja nie specjalnie zwracalam uwagę na dcHajmal gratki [emoji6]
Anula ja z tarczycowych to tylko robilam po poronieniu ( tsh, ft 3,4, prolaktyne) ale nie zwracalam uwagi wtedy na dc i teraz by mi sie przydalo je powtorzyc tylko nie wiem kiedy
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
kurcze pierwsze słyszę [emoji52]az w Google wrzucę ...Hmajl gratulacje! Idziesz jeszcze na czerwiec?
Bum zmień mi datę porodu na 09.06 byłam dziś u bardziej kompetentnej lekarki. Mam zrobić kolposkopie na cito więc pewnie sporo zabule. Miała może któraś to badanie?
Sama nie wiem czy dobrze napisałam, jak coś to daj znać sprawdzę na skierowaniukurcze pierwsze słyszę [emoji52]az w Google wrzucę ...
dobrze ... to badanie pod katem raka szyjki macicy -tak ni wyskoczyło ...wziernikiem jada z koksem ... trza się zaglebic w temacieSama nie wiem czy dobrze napisałam, jak coś to daj znać sprawdzę na skierowaniu