Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz ona jest zagadkowa w tym cyklu nie wiesz, czy zaraz sobie nie spadnie...Xbum ale przynajmniej dobrze że ta temp. do góry idzie.
No nie, bo niestety u Nas trwał krąg chorobowy Wszyscy chorzy ...:/To nie poszalalas ? [emoji51] [emoji51]
Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
To tak jak u mnie, ja kończę w przyszłym roku tez 35 l a mój najstarszy ma 7 lat, tak sie cieszył na wiosnę, że aż mamy jego kolegów mi donosiły że mówił do dzieci - "i ja wreszcie nie bede sam", no i sie nie udało, czasami przychodzi smutny i rozżalony, czasem go znajdę plączącego za braciszkiem. Teraz jak te testy wyszły z blada kreską toSynek chce bardzo braciszka. Widzę, że mu przykro jak widzi że inne dzieci z przedszkola mają rodzeństwo. Czasem mówi "ile ja mam się jeszcze modlić aby ten braciszek już był?"Mówię mu że my się staramy i chcemy ale nie zależy to od nas. Mam nadzieję, że już niedługo ustrzelimy te nasze komórki jajowe. Fajnie byłoby jeszcze w tym roku.
Ja tez już się nie nastawiam bo też boję się rozczarowania.
nie trać nadziei może jeszcze za wcześnie.Ja mam dzisiaj 27 dc i mimo, że tempka spada, nie wytrzymałam i zrobiłam test- niestety negatywny już powoli też mi odechciewa się starać...