reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula szału nie ma , dupy nie urywa...
Planowo za 5 dni @.
1477388189532.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1477388189532.png
    1477388189532.png
    57,4 KB · Wyświetleń: 224
reklama
Carmen nie to raczej okresowo [emoji5] nam sie tez nie chcialo wstac z lozka a musialam leciec do sklepu , jakis obiad zrobić , nie lubie jak koj P na 13 do pracy bo musze sie gonic z rana ... [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

Przyszła mi paczka z geminni P do mnie czemu nie otwierasz a ja mu , bo później otworze na razie mi się nie chce heh ...
Zamowilam 4 testy a mu powiedzialam , ze 1 cale szczęście za 45 min wychodzi [emoji23][emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Xbum mi wczoraj też przyszły leki i test z apteki. Dla siebie zamówiłam tylko witaminy dla starających się i mam w I trym. Olimpu i 1 test ciążowy. Pokazałam go mężowi i popatrzył na mnie zdziwiony. Chyba już nie wierzy, że może się udać. W sumie ja w tym cyklu też mam pesymistyczne nastawienie.

Ja mam dzisiaj 27 dc i mimo, że tempka spada, nie wytrzymałam i zrobiłam test- niestety negatywny :( już powoli też mi odechciewa się starać...

Synek chce bardzo braciszka. Widzę, że mu przykro jak widzi że inne dzieci z przedszkola mają rodzeństwo. Czasem mówi "ile ja mam się jeszcze modlić aby ten braciszek już był?"Mówię mu że my się staramy i chcemy ale nie zależy to od nas. Mam nadzieję, że już niedługo ustrzelimy te nasze komórki jajowe. Fajnie byłoby jeszcze w tym roku.
Ja tez już się nie nastawiam bo też boję się rozczarowania.
To tak jak u mnie, ja kończę w przyszłym roku tez 35 l a mój najstarszy ma 7 lat, tak sie cieszył na wiosnę, że aż mamy jego kolegów mi donosiły że mówił do dzieci - "i ja wreszcie nie bede sam", no i sie nie udało, czasami przychodzi smutny i rozżalony, czasem go znajdę plączącego za braciszkiem. Teraz jak te testy wyszły z blada kreską to
mu mówie musisz sie modlić zeby Bozia pozwoliła nam mieć jeszcze jedno dziecko i nie zabrała go jak Adasia. Dopóki nie będe wiedzieć ze jest dobrze to mu nic nie powiem, może najwcześniej na Boże Narodzenie
Ja mam dzisiaj 27 dc i mimo, że tempka spada, nie wytrzymałam i zrobiłam test- niestety negatywny :( już powoli też mi odechciewa się starać...
nie trać nadziei może jeszcze za wcześnie.

reklama
Do góry