reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Gdybym nie wiedziała, że już po owu, to bym pomyślała, że jestem przed :D
WP_20161025_024.jpg

Bum fajny kolorek :D Ja bym nie miała odwagi tak szaleć z kolorami, a chciałabym.

Załączniki

• WP_20161025_024.jpg
    WP_20161025_024.jpg
    296,4 KB · Wyświetleń: 234
reklama
Hej [emoji4]

Nessi będzie dobrze , a może sie uda [emoji4]

Dziewczyny ale mi sie nic nie chce , mam nadzieję , ze @ nadciąga bo mam ochote na czekolade [emoji33]

wff2krhmvaem9yip.png

Carmen też sobie tłumaczę, że kiedyś ten moment nadejdzie. 2 razy w ciążę zaszłam bez wspomagaczy więc wiem że to u nas możliwe. Tylko że ja nie młodnieje, w styczniu skoczy mi 35 l. a synkowi 5 l, i ta różnica między rodzeństwem zaczyna się robić dość duża. Nigdy nie chciałam mieć dziecko po dziecku ale myślałam, żeby 4 lata różnicy było. Synek chce bardzo braciszka. Widzę, że mu przykro jak widzi że inne dzieci z przedszkola mają rodzeństwo. Czasem mówi "ile ja mam się jeszcze modlić aby ten braciszek już był?"Mówię mu że my się staramy i chcemy ale nie zależy to od nas. Mam nadzieję, że już niedługo ustrzelimy te nasze komórki jajowe. Fajnie byłoby jeszcze w tym roku.
Ja tez już się nie nastawiam bo też boję się rozczarowania.
Moja mala tak samo : mama chce braciszka..i tez jej zawsze mowie ze musimy sie jeszcze bardziej modlic do Bozia... (o jeny pisze i az mi lzy leca) bo ona jeszcze tego tak dobrze nie rozumie.
Mnie szlag trafia bo wszyscy jej znajomi z.przedszkola maja rodzenstwo a ona jedynaczka. tez mnie to wkurw...bo zanim zajde,zanim co to moja mala juz bedzie miala prawie 6 lat...
Nie jestem rasistka ani nic ale tutaj te muzulmanki po 3-4 dzieci maja..i na dodatek teraz znowu widze brzuchy im powyskakiwaly...gdzie tu sprawiedliwosc [emoji34][emoji26][emoji26][emoji26] ryczec mi si chce
Aaj jajnik prawy mnie kluje...dzie 9 dc czyzby juz sie cos tam pichcilo? [emoji48] [emoji51]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Hej [emoji4]

Nessi będzie dobrze , a może sie uda [emoji4]

Dziewczyny ale mi sie nic nie chce , mam nadzieję , ze @ nadciąga bo mam ochote na czekolade [emoji33]

wff2krhmvaem9yip.png
Haha a moze to inne zachcianki [emoji83]
Mnie dzis rano nawet sie nie chcialo wstac. Juz mialam mloda zostawic w domu no ale ze w tym roku ucza sie pisac wiec se pomyslalam : ruszam doope i ide ja obudzic....moglabym nawet teraz pospac na stole tak mnie muli

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
Do góry