reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Gdybym nie wiedziała, że już po owu, to bym pomyślała, że jestem przed :D
WP_20161025_024.jpg

Bum fajny kolorek :D Ja bym nie miała odwagi tak szaleć z kolorami, a chciałabym.

Załączniki

• WP_20161025_024.jpg
    WP_20161025_024.jpg
    296,4 KB · Wyświetleń: 227
reklama
Hej [emoji4]

Nessi będzie dobrze , a może sie uda [emoji4]

Dziewczyny ale mi sie nic nie chce , mam nadzieję , ze @ nadciąga bo mam ochote na czekolade [emoji33]

wff2krhmvaem9yip.png

Carmen też sobie tłumaczę, że kiedyś ten moment nadejdzie. 2 razy w ciążę zaszłam bez wspomagaczy więc wiem że to u nas możliwe. Tylko że ja nie młodnieje, w styczniu skoczy mi 35 l. a synkowi 5 l, i ta różnica między rodzeństwem zaczyna się robić dość duża. Nigdy nie chciałam mieć dziecko po dziecku ale myślałam, żeby 4 lata różnicy było. Synek chce bardzo braciszka. Widzę, że mu przykro jak widzi że inne dzieci z przedszkola mają rodzeństwo. Czasem mówi "ile ja mam się jeszcze modlić aby ten braciszek już był?"Mówię mu że my się staramy i chcemy ale nie zależy to od nas. Mam nadzieję, że już niedługo ustrzelimy te nasze komórki jajowe. Fajnie byłoby jeszcze w tym roku.
Ja tez już się nie nastawiam bo też boję się rozczarowania.
Moja mala tak samo : mama chce braciszka..i tez jej zawsze mowie ze musimy sie jeszcze bardziej modlic do Bozia... (o jeny pisze i az mi lzy leca) bo ona jeszcze tego tak dobrze nie rozumie.
Mnie szlag trafia bo wszyscy jej znajomi z.przedszkola maja rodzenstwo a ona jedynaczka. tez mnie to wkurw...bo zanim zajde,zanim co to moja mala juz bedzie miala prawie 6 lat...
Nie jestem rasistka ani nic ale tutaj te muzulmanki po 3-4 dzieci maja..i na dodatek teraz znowu widze brzuchy im powyskakiwaly...gdzie tu sprawiedliwosc [emoji34][emoji26][emoji26][emoji26] ryczec mi si chce
Aaj jajnik prawy mnie kluje...dzie 9 dc czyzby juz sie cos tam pichcilo? [emoji48] [emoji51]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Hej [emoji4]

Nessi będzie dobrze , a może sie uda [emoji4]

Dziewczyny ale mi sie nic nie chce , mam nadzieję , ze @ nadciąga bo mam ochote na czekolade [emoji33]

wff2krhmvaem9yip.png
Haha a moze to inne zachcianki [emoji83]
Mnie dzis rano nawet sie nie chcialo wstac. Juz mialam mloda zostawic w domu no ale ze w tym roku ucza sie pisac wiec se pomyslalam : ruszam doope i ide ja obudzic....moglabym nawet teraz pospac na stole tak mnie muli

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
Do góry