Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze ze "podziałane "[emoji38]Gdybym nie wiedziała, że już po owu, to bym pomyślała, że jestem przed
Zobacz załącznik 779939
Bum fajny kolorek Ja bym nie miała odwagi tak szaleć z kolorami, a chciałabym.
Szału nie było, więc się nie nastawiamDobrze ze "podziałane "[emoji38]
Takkk [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] [emoji87][emoji39]Dobry ....
Carmen szczeka m na miejscu ?
Ja krew upuscilam ... ale laborantka miała misję bo z żyłami cieńko
Moja mala tak samo : mama chce braciszka..i tez jej zawsze mowie ze musimy sie jeszcze bardziej modlic do Bozia... (o jeny pisze i az mi lzy leca) bo ona jeszcze tego tak dobrze nie rozumie.Carmen też sobie tłumaczę, że kiedyś ten moment nadejdzie. 2 razy w ciążę zaszłam bez wspomagaczy więc wiem że to u nas możliwe. Tylko że ja nie młodnieje, w styczniu skoczy mi 35 l. a synkowi 5 l, i ta różnica między rodzeństwem zaczyna się robić dość duża. Nigdy nie chciałam mieć dziecko po dziecku ale myślałam, żeby 4 lata różnicy było. Synek chce bardzo braciszka. Widzę, że mu przykro jak widzi że inne dzieci z przedszkola mają rodzeństwo. Czasem mówi "ile ja mam się jeszcze modlić aby ten braciszek już był?"Mówię mu że my się staramy i chcemy ale nie zależy to od nas. Mam nadzieję, że już niedługo ustrzelimy te nasze komórki jajowe. Fajnie byłoby jeszcze w tym roku.
Ja tez już się nie nastawiam bo też boję się rozczarowania.
To nie poszalalas ? [emoji51] [emoji51]Szału nie było, więc się nie nastawiam
Haha a moze to inne zachcianki [emoji83]Hej [emoji4]
Nessi będzie dobrze , a może sie uda [emoji4]
Dziewczyny ale mi sie nic nie chce , mam nadzieję , ze @ nadciąga bo mam ochote na czekolade [emoji33]