reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Mum ty w ogóle masz tam u siebie jakiegoś endo hehe [emoji39]

wff2krhmvaem9yip.png

anula noo ja do endo mam na luty , aż jestem ciekawa tego wszystkiego [emoji38] a ostatnim rszem byłam w maju [emoji2]

Mum a to musisz szukać , aż znajdziesz hehe [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

Jaki tu spokoj [emoji13]
Ale dzis mi sie wstac nie chcialo.Normlanie jak nigdy grrrrr [emoji35]
Dziewczyny maz byl wniebowziety ahahaa
Niespodzianka wypalila.

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Carmen fajnie że niespodzianka wypaliła i spędziliście miło wieczór. Mi też się wstawać nie chce. Dzisiaj przynajmniej mimo deszczu jest ciepło więc nie jest jeszcze tak źle. Ja może dziś podskoczę do esotiqa bo jest promocja więc też może kupię sobie jakąś bieliznę, ale tym razem taką do użytku codziennego. 2 miesiące temu kupiłam ładną haleczkę i 2 pary majtek i siedzą w szafie bo za zimno teraz na nie. A my z m mamy teraz małe spięcia. Sexu mamy dosyć po tych staraniach.Już tylko pozostaje mi czekać na termin @. Dziś 24 dc.

Od niepamietnych czasow byl mily wieczor. Szkoda ze nie dzieje sie tak czesciej no ale co zrobic, nikt nie jest robotem i na zawolanie nie przyjdzie.
Kacha nie doluj sie, gdzies tam "w gwiazdach" jak to sie mowi masz zapisane twoje przeznaczenie i w ciaze zajdziesz ale kiedy to nikt tego nie wie. Sama zawsze sie tak pocieszam. I na nas przyjdzie kolej...mnie to krew zalewa jak dostaje okres ale co zrobic. Zawsze sobie mowie ze moze nie w tym miesiacu mam zajsc bo moze jakies problemy by byly z ciaza albo cos...staram sobie mowic,ze Bog wie najlepiej kiedy mam zostac mama (w tym przypadku) poraz drugi.
Tos chyba kiedys ucelujemy dobrze no nie.
Ja w ten weekend mam mniec owu,ale nie nastawiam sie,bo potem jest tylko placz i ROZCZAROWANIE!!!!!
Lepek do gory [emoji13]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
Carmen też sobie tłumaczę, że kiedyś ten moment nadejdzie. 2 razy w ciążę zaszłam bez wspomagaczy więc wiem że to u nas możliwe. Tylko że ja nie młodnieje, w styczniu skoczy mi 35 l. a synkowi 5 l, i ta różnica między rodzeństwem zaczyna się robić dość duża. Nigdy nie chciałam mieć dziecko po dziecku ale myślałam, żeby 4 lata różnicy było. Synek chce bardzo braciszka. Widzę, że mu przykro jak widzi że inne dzieci z przedszkola mają rodzeństwo. Czasem mówi "ile ja mam się jeszcze modlić aby ten braciszek już był?"Mówię mu że my się staramy i chcemy ale nie zależy to od nas. Mam nadzieję, że już niedługo ustrzelimy te nasze komórki jajowe. Fajnie byłoby jeszcze w tym roku.
Ja tez już się nie nastawiam bo też boję się rozczarowania.

Do góry