Carmen24l
Fanka BB :)
Lo jeny...fale dunaju [emoji23][emoji13]
Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lo jeny...fale dunaju [emoji23][emoji13]
Z mala akurat bylo tak ze zaciazylam za pierwszym razem w koncowke okresu hheheeCarmen a ile lat ma córcia? Długo się o nią staraliście?
Xbum jak tam Twój wykresik? Mi też się dzisiaj nic nie chce.
No to lipa...my tez chorzy bylismy ale plodne dopiero przede mna...ale nie licze na kokosy [emoji14]No nie, bo niestety u Nas trwał krąg chorobowy Wszyscy chorzy ...:/
A tam nie pokazuj nic dziadowi. Rob wszystko w ukryciu tak jak ja [emoji13][emoji13]Xbum mi wczoraj też przyszły leki i test z apteki. Dla siebie zamówiłam tylko witaminy dla starających się i mam w I trym. Olimpu i 1 test ciążowy. Pokazałam go mężowi i popatrzył na mnie zdziwiony. Chyba już nie wierzy, że może się udać. W sumie ja w tym cyklu też mam pesymistyczne nastawienie.
To jak u mnie, synek za pierwszym razem, ale już ma 6 lat..Z mala akurat bylo tak ze zaciazylam za pierwszym razem w koncowke okresu hhehee
W grudniu konczy 5 lat..dlatego pisze,ze zanim zajde,zanim sie urodzi (oczywiscie jak Bog zechce) to szmat czasu minie .. i to mnie wlasnie dobija
Az mi sie serce kraja jak to czytam [emoji20]To tak jak u mnie, ja kończę w przyszłym roku tez 35 l a mój najstarszy ma 7 lat, tak sie cieszył na wiosnę, że aż mamy jego kolegów mi donosiły że mówił do dzieci - "i ja wreszcie nie bede sam", no i sie nie udało, czasami przychodzi smutny i rozżalony, czasem go znajdę plączącego za braciszkiem. Teraz jak te testy wyszły z blada kreską to
mu mówie musisz sie modlić zeby Bozia pozwoliła nam mieć jeszcze jedno dziecko i nie zabrała go jak Adasia. Dopóki nie będe wiedzieć ze jest dobrze to mu nic nie powiem, może najwcześniej na Boże Narodzenie
nie trać nadziei może jeszcze za wcześnie.
To mamy "prawie" podobnie [emoji51]To jak u mnie, synek za pierwszym razem, ale już ma 6 lat..
Nie ma po co hehe , wcześniej niż w dniu @ nie robię [emoji41] ( ponoć ) , dzisiaj i tak dużo pilam , siuralam , nie ma co , szkoda testu [emoji23]Bum dawaj tesciora...cos czuje ze w tym cyklu ci wypali