Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no kochana za wysoki ... u mnie tarczyca strasznie broila ! powinna być w granicach 1-1,5 .... ja miałam ok 2mc temu ok 4 po tabletkach w ok 4 tygodnie zbilam do 0,5 jutro idę znowu skontrolować bo w środę mam wizytę u endokrynologaDziewczyny..!!!.....aaa sie wk****am!!!!!!! Po ostatnim poronieniu badalam m.in. tsh i po rozmowie z lekarzem (ogolnym) uslyszalam, ze w normie...
Dzis, przy okazji wizyty meza zapytalam jaki byl wynik dokladnie...a tam 3,4!!! To chyba za duo zeby sie starac, co?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki anulano kochana za wysoki ... u mnie tarczyca strasznie broila ! powinna być w granicach 1-1,5 .... ja miałam ok 2mc temu ok 4 po tabletkach w ok 4 tygodnie zbilam do 0,5 jutro idę znowu skontrolować bo w środę mam wizytę u endokrynologa
Ja wiem....ale dla kobiet w ciazy to nie wiecej niz 2...Mumtobe, sprawdzilam swoje wyniki i u mnie norma jest do 4,2, ale normy mogą się różnić w zależności od laboratorium.
Uszy do góry ,wybierz się do endokrynologa,powiedz ze się starasz ... tabletki bardzo szybko zbijaja tsh ... i powiem Ci ze ja przy wyniku 3,7 jakoś czułam się źle,wiecznie zmęczona,zamulona,zdolowana,spać bym mogła ciągle,problemy z koncentracja,sucha skóra na nogach i łokciach i pryszcze wiecznie ... teraz po zbiciu nie ma porównania i @ skapsze i bezolesne ... rewelacja ... warto jeszcze do tsh zrobić ft3 i ft4Ja wiem....ale dla kobiet w ciazy to nie wiecej niz 2...
Ale mam dol [emoji21]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom