reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen haha , gorzej jak tej szczeny nie pozbiera [emoji23][emoji23]
Ja ogolnie ogarniam mieszkania , mloda mi patrzy na bajke i tez jeszcze pelna energii ...
Mój P w pracy po 23 przychodzi ...

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Dziewczyny..!!!.....aaa sie wk****am!!!!!!! Po ostatnim poronieniu badalam m.in. tsh i po rozmowie z lekarzem (ogolnym) uslyszalam, ze w normie...
Dzis, przy okazji wizyty meza zapytalam jaki byl wynik dokladnie...a tam 3,4!!! To chyba za duo zeby sie starac, co?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny..!!!.....aaa sie wk****am!!!!!!! Po ostatnim poronieniu badalam m.in. tsh i po rozmowie z lekarzem (ogolnym) uslyszalam, ze w normie...
Dzis, przy okazji wizyty meza zapytalam jaki byl wynik dokladnie...a tam 3,4!!! To chyba za duo zeby sie starac, co?

no kochana za wysoki ... u mnie tarczyca strasznie broila ! powinna być w granicach 1-1,5 .... ja miałam ok 2mc temu ok 4 po tabletkach w ok 4 tygodnie zbilam do 0,5 jutro idę znowu skontrolować bo w środę mam wizytę u endokrynologa

no kochana za wysoki ... u mnie tarczyca strasznie broila ! powinna być w granicach 1-1,5 .... ja miałam ok 2mc temu ok 4 po tabletkach w ok 4 tygodnie zbilam do 0,5 jutro idę znowu skontrolować bo w środę mam wizytę u endokrynologa
Dzieki anula
Teraz jestem w jeszcze wiekszej doopie [emoji13] gdzie ja mieszkam???????

reklama
Ja wiem....ale dla kobiet w ciazy to nie wiecej niz 2...
Ale mam dol [emoji21]

Uszy do góry ,wybierz się do endokrynologa,powiedz ze się starasz ... tabletki bardzo szybko zbijaja tsh ... i powiem Ci ze ja przy wyniku 3,7 jakoś czułam się źle,wiecznie zmęczona,zamulona,zdolowana,spać bym mogła ciągle,problemy z koncentracja,sucha skóra na nogach i łokciach i pryszcze wiecznie ... teraz po zbiciu nie ma porównania i @ skapsze i bezolesne ... rewelacja ... warto jeszcze do tsh zrobić ft3 i ft4

Do góry