reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejka byłam dzisiaj na konsultacji w szpitalu. I nie dowiedziałam się nic nowego. Te przeciwciała które mam ponoć nie są tak groźne dla dziecka a nawet jeśli okaże się że są to oni na tym etapie nic z tym nie zrobią bo leczeniem dziecka zajmują się grubo po 20tc. Mam powtórzyć badanie w 20 tc i tyle. W sumie to więcej wyczytałam sama niż ta babka mi cokolwiek wyjaśniła. Nic to trzeba być dobrej myśli i tyle.
Dokładnie majka, będzie dobrze, nie ma się co nastawiać.

reklama
A ja czekam w inviccie na mojego i idziemy do immunologa. Tzn ja ide s czy jego wpusci to nie wiem [emoji23][emoji23][emoji23] jestem ciekawa co mi powie na moje nk i czy zleci jeszcze jakies badania.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

karola to zdrowiej [emoji6]

Majka niema się co przejmować , będzie dobrze [emoji4]

Mania a jak test owu wychodzi , robisz?..

Dzol dzisiaj do tego kekarza idziesz ?

Co tam porabiacie ?

wff2krhmvaem9yip.png

BUM ja nie robie testów, mam objawy owulacji bardzo wyraźne potwierdzone na monitoringu cyklu, więc szkoda moich nerwów
Niestety dziś mnie dopadło przeziębienie więc istnieje ryzyko żr coś się przesunie [emoji57]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

To prawda facet jak troche pokaszle i troche goraczki ma to juz trza trumne zamawiac bo umiera.
Moj tak samo zawsze [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Co porabiacie laseczki??
Ja zaraz mala poloze spac i bede czekala na malza.
Dzis sie wydepilowalam,ogarnelam wypachnilam i bede meza kusila konplecikiem sexy [emoji1][emoji1]
Dlugo ju sie nie przebieralam haha.
Drzwi mu otworze w komplecie. Pewnie bedzie szczene z klatki schodowej zbieral ahaha

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
Ja juz po wizycie. Generalnie 160 zl wydane bez sensu. Nic sie nie dowiedzialam nowego, tylko to ze nk nie robi sie w dowolnym dc tylko 2-3 dni przed okresem. I zaluje ze meza wzielam ze soba do gabinetu bo tylko mnie zjebal ze sama robie badania diagnozujac sie na necie. Wiec kolejne 210zl musze na nk wydac. Bo tamte robilam w czasie owu. Poza powtorzeniem nk mam zrobic homocysteine, bialko c, wolne bialko s i jeszcze cos ( zdjecie w zal. bo nie wiem co to jest) i z wynikami spowtorem do niej. Jezeli nk mi wyjda ponizej 10 to juz do niej nie pojde.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry