reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Aktualizacja :
1477321656498.jpg
1477321666929.jpg
1477321671127.jpg

A ja sobie super spalam , dopoki kurier mi nie zapukał z kurtka wrrr...

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1477321656498.jpg
    1477321656498.jpg
    58 KB · Wyświetleń: 277
  • 1477321666929.jpg
    1477321666929.jpg
    59 KB · Wyświetleń: 277
  • 1477321671127.jpg
    1477321671127.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 282
reklama
Hej wieczorowo[emoji16]

Czytam Was sobie z łóżka. Dopadło mnie przeziębienie. Nos i gardło zawalone. Teraz jeszcze kaszel mnie dopada. Przede mną stoi dzban herbaty z miodem i cytryną a na wieczór muszę jakiś syrop z cebuli ogarnąć.

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka

Zuza patrz poszlas na dol bez daty hehe , zaraz dopisze i wkleje na 1 strone [emoji4]

karola wspolczuje w ciąży to jest meczace ... Mi na bol gardla pomogly tabletki *spam* chyba jak dobrze napisalam takie do ssania [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

Witajcie
Troche Was poczytałam, ale tyle tego że już nie pamiętam co komu miałam napisać, sorki [emoji15]
U mnie dziś 9 dc, śluz już jest, ale dziś nie ma mojego męża
Boje się czy w tym cyklu będziemy mieć siły na staranka, bo mój małż przeziębiony na maksa i mnie też dziś dopadło, katar, gardło [emoji17][emoji29]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka byłam dzisiaj na konsultacji w szpitalu. I nie dowiedziałam się nic nowego. Te przeciwciała które mam ponoć nie są tak groźne dla dziecka a nawet jeśli okaże się że są to oni na tym etapie nic z tym nie zrobią bo leczeniem dziecka zajmują się grubo po 20tc. Mam powtórzyć badanie w 20 tc i tyle. W sumie to więcej wyczytałam sama niż ta babka mi cokolwiek wyjaśniła. Nic to trzeba być dobrej myśli i tyle.

Do góry