reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Endometrium niby jest pogrubione ale zarodka nie widać . Serduszka tym bardziej. Endometrium ma 21 mm. Kropek jest na tyle mały ze nie da się zmierzyć. ..jestem podlamana. ..

Jeszcze musze po męża do pracy jechać. A tak mi się nie chce ruszać. . W dodatku czuje ze łoju wóde. . I już mnie trzęsie! ja się martwię a on nawet o mnie nie mysli

Napisane na GT-S7580 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bum ja najdłuższy miałam 60 dni w lutym. Też się martwię o ten cykl. Jak dostane @ to pójde sobie powtórzyć wszystkie hormony to zobaczę czy coś się zmieniło od badań robionych w marcu i pójde do gina żeby dała coś na uregulowanie cykli

lavazza bete robilas ?
A pęcherzyk był? Zarodka na tym etapie a co dopiero serduszka nie będzie...

wff2krhmvaem9yip.png

Lavazza a moze owu byla późno i dlatego tak ...
Na twoim miejscu jutro bym jechala na bete i po dwoch dniach znowu i sprawdzila przyrost.

wff2krhmvaem9yip.png

Bety nie robiłam bo miałam umówione to usg. Wiec w ola łam sobie podejrzeć zwłaszcza z e u mnie badania są tylko 2 razy w tygodniu. Wtorek i czwartek i wyniki są w czwartek albo we wtorek. A jutro sobota to w szpitalu tez nie będzie czynne. Lekarz na szczęście w popłoch nie wpadł tylko każe mi przyjść za tydzień i się wyjaśni. grubosc Endometrium sugeruje wg niego ciążę ale potwierdzić jeszcze nie może. Bo kobiety w tym wieku nie mają normalnie takiego grubego. Chyba ze są w ciąży albo mają problemy hormonalne.

Idę w wyrko , moze dziś się wyspie w końcu [emoji5]

Które tam się mają bobosexsowac to się ładnie bzykac , a te które nie mają to i tak się bzykajcie hehe [emoji23][emoji23]

Spokojnej nocy ! [emoji8][emoji112][emoji285]

wff2krhmvaem9yip.png

Bety nie robiłam bo miałam umówione to usg. Wiec w ola łam sobie podejrzeć zwłaszcza z e u mnie badania są tylko 2 razy w tygodniu. Wtorek i czwartek i wyniki są w czwartek albo we wtorek. A jutro sobota to w szpitalu tez nie będzie czynne. Lekarz na szczęście w popłoch nie wpadł tylko każe mi przyjść za tydzień i się wyjaśni. grubosc Endometrium sugeruje wg niego ciążę ale potwierdzić jeszcze nie może. Bo kobiety w tym wieku nie mają normalnie takiego grubego. Chyba ze są w ciąży albo mają problemy hormonalne.

Kochana i bedzie to ciąża nie martw się ! Za tydzień juz będzie coś więcej widać , owu mogła byc później [emoji6]
A pęcherzyk był?

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Bum nie wiem może to był pecherzyk ale to naprawdę taka mala kropeczki była. Powiedział ze mogę albo przyjść w poniedziałek po skierowanie na betę zrobić ja i z wynikiem przyjść we wtorek albo poczekać do piątku i przyjść po skierowanie na usg i on pojedzie wtedy prosto po pacjentka na usg i mi zrobi i wtedy juz będzie też jasne.

Do góry