reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Lavazza mysle ze za wczesnie dlatego.ja.ide juz prawie w 7 tc wole dluzej.poczekac a mniej.sie stresowac ..Szkoda.ze bety nie robilas ale nic straconego zrob najlepiej bete i za 2 dni powtorz.

Ja uciekam do pracy na szczescie jeszcze tylko 6 " dniowek" i l4:-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry , nawet się wyspalam a dziś temp najniższa... 36.22...
MOZEdzis jest owu ? Szyjka wczoraj byla bardziej otwarta i miękka..

wff2krhmvaem9yip.png

Ostatnia edycja:
Dzien dobry wstalam przed 10..
Bum nie wiem,moze i faktycznie ci.sie poprzesuwalo.ale to by znaczylo ze i okres przyjdzie pozniej..... az dziwne ze po clo masz takie jazdy. [emoji13]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Bum Twój cykl jest bardziej zagadkowy niż moj :p czyli nic nie wiadomo [emoji55]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Mój cykl w tym roku jest jednym słowem pojebany ! [emoji36]
Ale szyjka na prawdę otwarta wysoko i miękka wczoraj byla , przez 3 dni bolaly mnie jajniki , sluzu brak ale u mnie wiwcznie malo co ..
A na @ to nisko i za wcześnie...

Carmen no kolo 40 zapewne będzie , nic na mnie nie działa...
Moze anty zaczne brać to wtedy okres jak w zegarku , a z mala przy nich zaszlam [emoji23][emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

A ja się witam ...:)
U mnie jeszcze testy pozytywne to poprawiamy dzisiaj :)
WP_20161022_020.jpg

Bum ...jak otwarta to na @ :/ Jak tempka spada to tyż :/
Anula - kciuki za rajd! Pochwal się fotą :) Może co tam na tylnym siedzeniu zmajstrujecie :D

Załączniki

• WP_20161022_020.jpg
    WP_20161022_020.jpg
    93,3 KB · Wyświetleń: 238
A ja się witam ...:)
U mnie jeszcze testy pozytywne to poprawiamy dzisiaj :)
Zobacz załącznik 779467

Bum ...jak otwarta to na @ :/ Jak tempka spada to tyż :/
Anula - kciuki za rajd! Pochwal się fotą :) Może co tam na tylnym siedzeniu zmajstrujecie :D
Nessi ale mam wysoko otwarta i miękka i 23 dc dopiero..
A na @ to nisko ma być ...

Działaj , działaj [emoji110][emoji110]

wff2krhmvaem9yip.png

Przepraszam 24dc , choć nie pogniewalabym sie jakby @ przyszła tydzień wcześniej [emoji38]
Ale tak jak pisalam szyjka nisko powinna być [emoji50]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Nessi a odkurzacz póki co bardzo mnie cieszy :D nie muszę sie dźwigać i z kablem męczyć. Patrzę o kurz, biorę i jadę [emoji1] ze stołu, fotela, podłogi, nieważne [emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Do góry