reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Lavazza mysle ze za wczesnie dlatego.ja.ide juz prawie w 7 tc wole dluzej.poczekac a mniej.sie stresowac ..Szkoda.ze bety nie robilas ale nic straconego zrob najlepiej bete i za 2 dni powtorz.

Ja uciekam do pracy na szczescie jeszcze tylko 6 " dniowek" i l4:-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry , nawet się wyspalam a dziś temp najniższa... 36.22...
MOZEdzis jest owu ? Szyjka wczoraj byla bardziej otwarta i miękka..

wff2krhmvaem9yip.png

Ostatnia edycja:
Dzien dobry wstalam przed 10..
Bum nie wiem,moze i faktycznie ci.sie poprzesuwalo.ale to by znaczylo ze i okres przyjdzie pozniej..... az dziwne ze po clo masz takie jazdy. [emoji13]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Bum Twój cykl jest bardziej zagadkowy niż moj :p czyli nic nie wiadomo [emoji55]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Mój cykl w tym roku jest jednym słowem pojebany ! [emoji36]
Ale szyjka na prawdę otwarta wysoko i miękka wczoraj byla , przez 3 dni bolaly mnie jajniki , sluzu brak ale u mnie wiwcznie malo co ..
A na @ to nisko i za wcześnie...

Carmen no kolo 40 zapewne będzie , nic na mnie nie działa...
Moze anty zaczne brać to wtedy okres jak w zegarku , a z mala przy nich zaszlam [emoji23][emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

A ja się witam ...:)
U mnie jeszcze testy pozytywne to poprawiamy dzisiaj :)
WP_20161022_020.jpg

Bum ...jak otwarta to na @ :/ Jak tempka spada to tyż :/
Anula - kciuki za rajd! Pochwal się fotą :) Może co tam na tylnym siedzeniu zmajstrujecie :D

Załączniki

• WP_20161022_020.jpg
    WP_20161022_020.jpg
    93,3 KB · Wyświetleń: 243
A ja się witam ...:)
U mnie jeszcze testy pozytywne to poprawiamy dzisiaj :)
Zobacz załącznik 779467

Bum ...jak otwarta to na @ :/ Jak tempka spada to tyż :/
Anula - kciuki za rajd! Pochwal się fotą :) Może co tam na tylnym siedzeniu zmajstrujecie :D
Nessi ale mam wysoko otwarta i miękka i 23 dc dopiero..
A na @ to nisko ma być ...

Działaj , działaj [emoji110][emoji110]

wff2krhmvaem9yip.png

Przepraszam 24dc , choć nie pogniewalabym sie jakby @ przyszła tydzień wcześniej [emoji38]
Ale tak jak pisalam szyjka nisko powinna być [emoji50]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Nessi a odkurzacz póki co bardzo mnie cieszy :D nie muszę sie dźwigać i z kablem męczyć. Patrzę o kurz, biorę i jadę [emoji1] ze stołu, fotela, podłogi, nieważne [emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Do góry