reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejka! Mój wynik to przeciwciała anty - M aktywne w temp. 37 fenotyp: d cc ee K- M-
Nie znam się na tym dokładnie ale z tego co wyczytałam to może dojść do konfliktu ale łagodniejszego nie na poziomie Rh tylko mn czy coś takiego. Pisze też że kontrolne badanie powtórzyć w 21-22tc więc chyba jest dobrze! Na tą konsultację do szpitala pójdę ale myślę że mogę się cieszyć :D

Bum przyjmując duphaston jest sens badać progesteron?

reklama
A ja dziś strajk , normalnie nie mam sil , więc P musiał zrobić małej kolacje i ją wykąpać i oburzony wrrr ci faceci [emoji48] dzisiaj z seksu nici haha [emoji38]

Carmen jak maz zaprasza to niech on gotuje [emoji4]

Maziajka oj to wcześnie bierze cie na rzyganko [emoji5]
Piernicze to , zakypilam zamiast inofemu miovarin i castangus od następnego cyklu pojdzie w ruch moze jak tak będę brac to kiedys cos zaskoczy [emoji23]

Karola a duży masz brzus? Masz kacik dla malego czy pokik , pochwal się ! [emoji5]
Ciekawe czy Ty czy Olka sie pierwsza rozpakuje [emoji5]
Ktory ty masz dc ? Bo ja na apce i suwaczka nie widzę...

wff2krhmvaem9yip.png

Majka a kiedy na konsultacje jedziesz? Co do prg chyba na razie nie będę badać w następnym cyklu dupka nie będę brać bo nie mam to zbadam ..

wff2krhmvaem9yip.png

dziewczyny czy inofem bierze się cały czas jak leci czy, w którejś fazie cyklu trzeba odstawiać?

Ja się wczoraj dowiedziałam, że mój brat będzie ojcem - 10 tydzień i planują powiedzieć rodzicom na święta. Cieszę się za nich, ale mam żal mi się jeszcze nie udało. Jakby nam się udało do świąt to rodzice by padli z wrażenia. To by było pierwsze dziecko u mnie i u brata:) ale tak naprawdę to wątpie że coś z tego będzie bo za dużo o tym myślę.

W przyszłym cyklu nie będę mierzyć temperatury ani zapisywać śluzu....stwierdzam, że to mnie jeszcze bardziej nakręca i później większy mam zawód że się nie udało.

Dzisiaj tempka trochę w dół - zobaczymy co dalej.
Ja jutro idę sprawdzić progesteron..

Majka a kiedy na konsultacje jedziesz? Co do prg chyba na razie nie będę badać w następnym cyklu dupka nie będę brać bo nie mam to zbadam ..

wff2krhmvaem9yip.png
Ogólnie mam skierowanie do szpitala na ip patologi ciąży no to pojadę w poniedziałek rano. Wydaje mi się że nie potrzebnie ale może ktoś kompetentny się wypowie. No i zwolnienie mi się kończy i we wtorek będę u ginki może jakaś bardziej ogarnięta zobaczymy co powie.

dzisiaj mam kiepski dzień więc się zajadam chipsami i orzeszkami choć nie powinnam bo powinnam trochę zrzucić kilogramów...

Powiem Wam szczerze, że we wrześniu zatrudniłam się w sklepie tylko dlatego że dawali umowę o prace na rok. Specjalnie chciałam dłuższą niż 3-miesięczny okres próbny, żeby można było szybciutko zawinąć się na zwolnienie w razie ciąży. Jak się okazuje zajście w ciąże nie jest takie proste a mi się tam nie chce pracować - to nie jest praca marzeń. Mam duże problemy z kręgosłupem więc stanie czy chodzenie przez kilka godzin to dla mnie spory wysiłek bo cały czas mnie kręgosłup napierdziela...mój P też już nie ma siły słuchać mojego narzekania to postanowiłam Wam się wyżalić...

a z tego co tu zaobserwowałam to dziewczyny nie chcą chodzić na zwolnienia tak szybko. Ja to bym poszła od razu tak na wszelki wypadek. Jedyna różnica, że ja z moim kręgosłupem mogę ciężko znosić ciążę...

Banank mi gin mówił , zeby po owu 1 saszetke a tak to 2 , ale tylko moze z pare razy wzielam po 1 [emoji5] ja już nie mam inofemu , czekam na inne saszetki , moze beda lepsze...
Pokaż wykres [emoji5]

Majka idziesz dalej na l4?

Maziajka to , to wiem , ale jakos chyba nie chce sie dolowac wynikiem [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Banank mi gin mówił , zeby po owu 1 saszetke a tak to 2 , ale tylko moze z pare razy wzielam po 1 [emoji5] ja już nie mam inofemu , czekam na inne saszetki , moze beda lepsze...
Pokaż wykres [emoji5]

Majka idziesz dalej na l4?

Maziajka to , to wiem , ale jakos chyba nie chce sie dolowac wynikiem [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png
Teraz już nie mam wyjścia. W poniedziałek na wizycie krew się lała pewnie z nadżerki oczywiście ale mój lekarz nie chce słyszeć że będę wstawać o 3 w nocy i biegać przez 8 godzin w pracy. Po za tym jak się dowiedzieli że jestem w ciąży to kierowniczka też powiedziała że nie chciałaby żebym w ciąży u nich pracowała. Teraz na to patrząc to faktycznie racja zbyt wiele chciałam ryzykować ale z początku to był szok. Teraz już się jakoś pogodziłam...

Do góry