reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Chodzę na NFZ ale wizyty umawianie są danego dnia. A usg robi mi w swoim prywatnym gabinecie ale na NFZ tez. A badania krwi wtedy w szpitalu robią.

Bum masz rację. Zrobię betę sama tylko nie prędzej niż w poniedziałek bo u nas w weekendy można się nie doczekać czegoś otwartego. I wtedy na drugi albo za dwa dni powtórzę. A na usg pojadę aby obejrzeć na swoje oko czy coś się zmieniło.

Napisane na GT-S7580 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
lavazza będzie dobrze , a wiesz jakie na nfz są sprzęty usg [emoji107]
Będzie wszystko , ok ale na betke tak jak bym pisala bym poszla by bylo widać ktory to tc , a potem sprawdzić czy jest przyrost ...
A jakiegoś laboratorium nie masz w pobliżu? Wpisz w google może wyskoczy [emoji5]
I nie nerwuj się , fasolek rośnie [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

A z owulacja to była chyba na przełomie września i października raczej. Śluz zaobserwowalam do 1.10. A przytulanki 29.09 i 02.10 wiec za długo plemniory czekać tez nie mogły. ..

Boje się najbardziej ze kropeczka się nie rozwija dalej. Ze zapłodnienie było i zagniezdzanie tez ale dalej nie ruszyło.

Ciążę pozamaciczna raczej odrzucił bo jajniki nie pogrubione i płyny czy wody nigdzie Ne widać więc powiedział ze to sugeruje ze to pozamaciczna nie jest. To jakoś się ucieszyłam nie powiem. I wyszłam nawet zadowolona z gabinetu a w drodze do domu to tak jakieś mnie wątpliwości naszły. .

Dziekuje dziewczynki ze jesteście! [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Napisane na GT-S7580 w aplikacji Forum BabyBoom

Karola kacik super. To juz tylko chwila.
Lavazza bedzie dobrze!
Bum jednak zmieniasz na inne. Chyba wyprobujesz wszystkie dostepne ;)
Za 3 dni powinnam miec @;) dziwne ze sie ciesze. Ja spac nie moge.

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Lavaza na tak wczesnym etapie wszystko jest możliwe,nie wiadomo kiedy była owu dokładnie to raz,dwa kiedy zagnieżdżenie no i sprzęt lekarza ma duży wpływ ... uszy do góry,musisz wierzyć w kropka [emoji38] ... enometrium piękne [emoji38] ....

Karola i kiedy to zleciło ? ja pamiętam Twoje paskowe bladziochy [emoji5] ... jakby to było niedawno ... a kącik super [emoji6] juz się nie mogę doczekać ....

Bum spać ? ozesz Ty ....

My niedawno z kina wróciliśmy na Wołyniu byliśmy - przykre to co się kiedyś działo ... a teraz lampeczka wina i lulu bo zaraz trzeba wstać .... trzymajcie kciuki jutro -jedziemy ma rajd samochodowy .... w nocy ruszamy tj. o 6 [emoji16]

Nessi [emoji171]

wff2krhmvaem9yip.png
Jestem :) Bobasuję się pomimo przeciwności losu ...
Z sufitu mi woda kapie na łóżko jak w filmie, ,młody chory a w poniedziałek zbiłam lustro- to się chyba próbuje na mnie zemścić chociaż w zabobony nie wierzę:p Jak byłam młodsza to tłukłam jedno po drugim :p

lavazza - to bardzo wczesna ciąża, nie denerwuj się. Na tym etapie jeszcze nie ma co oczekiwać cudów ..bobas musi podrosnąć w swoim tempie. Niepotrzebnie tak wcześnie poszłaś, przez co się denerwujesz ...za 7 dni już będzie pięknie wszystko widać. Martwi mnie tylko Twoja chłopina ...

reklama
Lavaza spokojnie na tak wczesnym etapie ciazy wszystko sie zmienia z dnia na dzien. Pamietam jak chyba na styczniowkach jedna dziewczyna była na usg w 6tyd i kilka dni na usg, lekarz powiedział, ze nie ma zarodka, a dwa dni pózniej poszła gdzie inadziej i był zarodek z bijącym serduszkiem, wiec głowa do góry. Wczesna ciąża i tyle :)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Do góry