reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No dzis idę. A słuchajcie czy wizytę u dentysty lepiej jej przełożyć bo mala dostala kataru i lekkiej temperatury. Moze nie ma co jej dowalac coooo?. Co prawda to 37,2 tylko wiec dla mojej to nic. Bo u niej temp to potrafi byc i 41 i funkcjonuje [emoji33]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak ma taki katar, że dychać nie może to lepiej nie, ale jak jest w dobrej formie i nie ma mieć nis skomplikowanego robione to można iść. Ja nie lubię odkładać takich rzeczy, bo potem się wszystko rozwleka w czasie....

hajmal w jakim wieku masz syna , skad jestes , napisz cos o sobie?
emoji5.png

Rene katar i u nas jest , to chyba wszystko przez pogodę teraz dzieci będą chorować
emoji17.png

Młody ma 7 lat a jestem z okolic Mielca- pracująca mama

Jest moze ktoś z tych okolic?
Rene ja bym na Twoim miejscu zasuwała z małą do lekarza choć by pediatry tym bardziej że ma temperaturę

wiecie ja to czuje ze w tym miesiącu to nic nie będzie z moich starań, kreski były ale takie słabe, śluzu ledwo co. Jak kreska była troche mocniejsza to sie nam nie zgrywało. Musze trochę przystopować żeby się rozczarować

Dziewczyny, tak mi dziaiaj niedobrze, że czuję, jakby miało mi się wszystko podnieść:(

hajmal - musisz się wewnętrznie uspokoić. Widzisz, ja po stracie córeczki potrzebowałam 3 lat, zeby zacząć chcieć....tak szczerze zeby tego zapragnąć. Kochaj się kiedy masz ochotę, a jak dodatkowo wyjdzie z tego dzidzia, to SUPER ;-)

Hajmal moze faktycznie odpuść. Mi tez nie wychodzilo wiec sie zdystansowalam. Poklocilam sie wtedy z ze swoim M I byl tylkobraz seksior. I mówię dupa. Nic nie będzie. A dziś 11 tc [emoji16]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

wiem nikusia ze masz rację, tylko że ja nie mam duzo czasu bo jestem już po prostu stara :). Chodziło mi o coś innego piszecie ze kreski sa dużo bardziej ciemne niż wzorcowa a u mnie takie blade były :) i tego śluzu jak na lekarstwo. Nie wiem czy rozumiecie ale nie chce sie nakręcić żeby potem nie mieć doła. Ja bym poczekała jak by nie młody i jak bym miała tak choć ze 30 lat :). Cały czas mam świadomość ze może sie nie udać, chodzi mi tylko o to bym podchodziła z dystansem :) bo tu na forom jest tak energetycznie i mobilizacyjne. Co chwile któraś zachodzi :) to jak wygrane w totolotka . Bo jak sie nie uda w tym miesiącu to może w następnym. Pamiętam takie rozczarowania z przed 1 ciąży czekałam 3 miesiace, bo w drugą zaszłam za 1 razem. Mówiłam wtedy mężowi ze moze przestaniemy sie zabezpieczać w sumie to z pół roku w moim wieku moze zejsc a tu bach od razu

Ostatnia edycja:
Bum daje w kostkach [emoji1]
Hajmal ja tez miałam blade te kreski i do tego brak śluzu, a zawsze jest go ogrom. Myśle, ze owu sie mogła przesunąć, a wzięłam luteinę i mogłam ja całkiem zablokować, wiec pewnie będzie wielka doopa [emoji58] choć mówią, ze jedna czy dwie dawki lutki nie zblokuje owu, dopiero jak sie bierze klika dni przed owu. No nic. Zobaczymy. A od następnego cyklu po prostu będę liczyć na wpadkę i cud.

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Hej[emoji4]

Dziewczyny nie smutajcie.. Wiele z nas jest tu przykładem na to ze cierpliwość popłaca. Dacie radę, bo ja w Was wierze[emoji4]

A tak w ogole to chwalę sie[emoji4] Zostałam dziś przyszywana ciocia[emoji1]

Do góry