reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

majka w ogóle badalas hormony wszystko ok ? [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa
Yyy nie hehe robiłam na własną rękę prolaktynę ale też bez obciążenia więc o dupę potłuc. Wiesz my tak na prawdę pierwszy cykl ruszyliśmy pełną parą. I do tej pory wydawało mi się że po prostu nasze weekendowe przytulanki nie starczyły i tu tkwi problem. Ale jak teraz przy takich obstawieniach się nie uda to będę miała już wykupiony pakiet w pzu do specjalistów i zaczniemy szukać przyczyny.

reklama
Kur*a kupiłam dwa piękne pojemniczki do kuchni, szklane i reklamówka mi pękła i ch je strzelił :/ jak zawsze pod górkę :(

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

majka bo masz cykle nie regularne wiec gdzies jest haczyk + plamienie przed @ to cos zapene z progesteronem i warto to przebadac za wczasu i poszukać przyczyne [emoji6]

Rene nie poradze , moze jakies podraznienie posmaruj sudocremem jak masz powinno byc lepiej [emoji5]

agnesis oooo kurcze nieźle musisz być wkurzona [emoji38]jutro kupisz nowe [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

ja bym z młoda poszła do lekarza bo jak to taki zapach to mogły sie jakieś paskutctwa przyczepić, mój młody miał kiedyś przy siusiaku problem tolekarz kazał smarowac clotrimazolum i dość szybko zesżło. I niech czesto wietrzy :)

hajmal w jakim wieku masz syna , skad jestes , napisz cos o sobie? [emoji5]

Rene katar i u nas jest , to chyba wszystko przez pogodę teraz dzieci będą chorować [emoji17]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum no kupie jutro, ale ja chciałam dziś [emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

agnesis ja sie musze zaopatrzyc w cukierniczke bo kuzde nie mam haha [emoji14]
Za tydzien w sobote impreza a ja dam cukier kuzde w kostkach haha [emoji28]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Cześć dziewczyny
Oczywiście zabiegana jestem i nie mam kiedy napisać czy nawet przeczytać was, wybaczcie mi [emoji18]
Mi @ powoli przechodzi dzisiaj tylko plamienie było, mam nadzieję że do soboty mi przejdzie bo w sobotę wesele i nie chce jej w sobotę [emoji12]
Agnesis też bym była wkurzona, ale jak Bum mówi że jutro pójdziesz i kupisz nowe [emoji4]
Bum to podasz w kostkach cukier [emoji5]

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry