reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
34 skończyłam ja wiem ze dla niektórych to nie dużo ale moja mama szybko dostała menopauzę i boję sie że to będzie dziedziczne

o co chodzi z tymi pakami?

Ja też mam skończone 34 lata i mam wewęntrzny spokój. Znam parę osób, któe w piewszą ciażę zaszły po 37 roku życia więc nie ma co się stresować. Będzie hajmalku dobrze ;-)

Pytałam wczesniej jak monitorują dziewczyny cykl? z czego korzystają, z jakich aplikacji na telefon, czy stron www i jak mierzą tempkę, jakimi termometrami??

Nikusia ja mam MyDays, a Bum ma chyba Moj Kalendarzyk. Ten drugi chyba lepszy :p

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

A do mierzenia kup elektroniczny termometr owulacyjny, to taki z dwoma miejscami po przecinku. No o codziennie rano, o tej samej porze, przed wstaniem z łóżka, bez wykonywania gwałtownych ruchów, w pochwie najlepiej.

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

ja też mam mój kalendarz ale ostatnio odkryłam fajna stronę gdzie podaje kiedy sie kochać a kiedy nie, jest nawet podział na oczekiwanych chłopców i dziewczynki
t-time.pl jest o tyle fajny ze pisze dziś jutro i co potem sie dzieje kiedy sie zagnieżdża kiedy robić test i bete

Też mam mój kalendarzyk i womanLOG tylko każda apka inaczej mi pokazuje.

A tempka to dopochwowo??

I jeszcze ejdno pytanko, czy jak teraz zacznę mierzyc to coś to da? Mam 23 d.c.

reklama
Do góry