reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Patunia kogo to wesele twoje ? [emoji6] ewentulanie jeszcze w slodziku można haha [emoji38]
Nie no cos wykabinuje , ale skocze do pepco i tam zapewne cos takiego będzie [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

reklama
Hahahaha chociaz sie pobawisz , popijesz fajnie bedzie [emoji16]
Ja bym chciala na wesele isc ale u mnie nikt na razie sie nie hajta a zapewne w ciazy jak kiedys bede to cos sie po drodze znajdzie haha [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Aaa to tez by mi sie chyba nie chcialo isc na takie wesele haha [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Patunia to mi tez by sie nie chciało isc jakbym musiała siedzieć o coli i soczku [emoji12]
Bum ja tez nie mam cukiernicy, ja nie słodzę niczego, wiec mi potrzebna nie jest [emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

agnesis a gdzie spiesz cukier jak goście przychodzą? [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

Cześć dziewuszki, u mnie dzisiaj kolejny zły dzień. To czekanie na to czy przyjdzie czy nie @ to jakaś paranoja. Taki miałam spokój, a lewdwo dni płodne się skończyły, to ja mam nerwa.

Poradźcie proszę, jak mierzycie tempkę, to elektronicznym termometrem i dopochwowo? Doustnie też można? Ja miałam kiedyś taki rtęciowy owulacyny termometr, ale nie wiem czy je jeszcze robią. Codziennie rano przed wstaniem z łóżka pewnie najlepiej o zbliżonej porze? I z jakich apek korzystacie? Kiedyś miałam konto na ovufriend ale dawo już z niego nie korzystałam, mam teraz coś na telefonie zainstalowane.
Sory za lawinę pytań, ale mnie tak natchnęło od rana :)

Rene - ja bym poszła do gina na Twoim miejscu, jakaś infekcja Ci się przyplątała, tylko nie wiadomo czy to grzyby czy bakterie jakieś inne. Obawiam się, że sudocrem nie wystarczy. Po co się męczyć, lekarz coś zaaplikuje i będzie znów pięknie pachnieć ;-)

reklama
Ni-kusia tylko to cos przyplatalo sie mojej malej a są ginki dla tych malych dam ?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No widzisz, zakręcenia ciąg dalszy :p Tutaj pediatra do zadań specjalnych musi zadziałać ;)

Wczoraj mi powieka drgała (tak mam jak za dużo kawy piję) - brak magnezu, i się śmialam, że mi fasola morsem nadaje z dołu;-)

Do góry