reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

z ta temperaturą o ile sie orietuje to dłuzsza zabawa , porównywanie to trwa kilka miesiecy i na dodatek to mierzenie po przebudzenie pół godziny moze być różnicy to bardzo uciążliwe dla niektórych. Musiała bym w niedziele wstawać o 5:30

reklama
No najlepiej dopochwowo mierzyć, ale pod językiem tez można i wtedy mozna cały cykl, nawet w czasie @. Teraz mierzenie od końca cyklu nic Ci za bardzo nie powie ;) mozna w weekend budzić sie na mierzenie i isc spać dalej :)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Dopiero wygrzebalam sie z lozka [emoji5]

Nikusia ja polecam moj kalendarzyk jedt na prawdę super , a termometr mam za około 13 zł owulacyjny [emoji4]

U mnie dziś temp tak :
1474012249845.png

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Załączniki

• 1474012249845.png
    1474012249845.png
    56 KB · Wyświetleń: 236
Bum tak porównuje Twój kalendarz z tym t-time i faktycznie obydwa są najdokładniejsze, z tym ze ten t time jest dla powiedzmy regularnych cykli a u Twój dla każdych tylko jak by nie to wstawanie .

U mnie nie ma szans na wczesne wstawanie ja i tak codzień wstaje na rzęsach

hajmal a to tej drugiej apki nie znam [emoji4]

Boze ja chce deszcz , wrzesien jest a tak ciepło [emoji46]

wff2krhmvaem9yip.png

hajmal też czasem zerkalam na ten kalendarz z t-time ale on taki bardzo ogólny jest i tak jak już wspomnialas dla osób z regularnymi cyklami.

Bum, patrzę na ten twój wykres i chyba clo dało rezultaty[emoji4] Oby owocnie się to wszystko skończyło[emoji4]

reklama
karola nigdy nie miałam takiego ladnego nie ? [emoji14]
Na pewno podzialalo !

nikusia taki lek a chyba steryd na jajniki aby pecherzyki szybciej rosly , taka stymulacja cyklu .
Ja np mialam zawsze owu w 28dc , a teraz ten cykl jestem na clo i owu byla juz w 15dc czyli cykl zapowiada sie krotszy , a moj pstatni trwal 55 dni. [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry