Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale w tym ja nie umiem wpisać temp na przykład dziś z przed wczoraj tak żeby uzupełnić, rozumiesz?Kruczyca to dobrze , ze rosniecie [emoji4] wiesz drobne plamienie nie musi znaczyc nic groznego a kiedy dupka odstawilas ?
Majka ściągnij sobie apke ta co ja mam , ja mam wpisany ogólnie cykl 38dniowy chyba. Ale jak zaznaczylam kiedy wyszedł mi test owu pozytywny to automatycznie owu mi zaznaczyło i powiem ci , że wszystko idealnie tak jak byla bo i temp spadła i monitoring potwierdził [emoji6]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa
Sorki że tak truję ale obawiam się że moje szanse ucelowania znacznie spadły :/ Mogłam inaczej to rozegrać, nic to najwyżej w następnym się poprawięAle w tym ja nie umiem wpisać temp na przykład dziś z przed wczoraj tak żeby uzupełnić, rozumiesz?
Dzięki, kochana jesteś ale mam parę poważnych wątpliwości. Mój K pytał dzisiaj kiedy robię test i dlaczego teraz się nie udaje a dwie pierwsze ciąże były tak szybko. Co za porównanie "kochanie, przecież 9 lat temu tak nam dobrze szło." hahaha On ogólnie rzadko wprost porusza ten temat. Stara się ale do wylewnych nie należy. Nic to pozostało czekać mimo wszystko:agnesis nie ma probelmu idziesz z nami i masz juz zaklepane [emoji6]
Majka test byl pozytywy , byl sexior wiec bedzie dobrze [emoji106]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa