reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
nikusia napisz privka [emoji4]

majka hehe weteranki zawsze idzie zmienić [emoji5]
Wykres masz ok kochana [emoji108]

Tęczowa co tam staranka juz w ruchu? No taki długi mi się zapowiada haha [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

nikusia no przyjmuje sie , ze trwa 280 a jak wcześniej urodzisz to mniej [emoji16]

wff2krhmvaem9yip.png

dziś lub jutro powinny się zacząć płodne, ale ledwo się skończyła @ już działaliśmy ;), bo kto tam wie kiedy tak na prawdę ta owulacja teraz wypada :D

Ale jestem dzisiaj zakręcona....;-P Jakiś zły dzień dziś, obstawiam jutro urlop na żądanie, chyba czas na naładowanie baterii;-)

Z tą ciążą miałam na myśli ciążę np słonia,która trwa podobno do 680 dni.....Nasze przy tym to pikuś ;-)

Acard ostawiam bo boję się o krwotok w trakcie @.....

Trzymam kciuki za wszystkie płodniachy :)

tęczowa no to idziemy razem na czerwiec hehe [emoji6]
Działać dużo dokładnie , ja nie wiem czy u mnie to wystarczyło , bo owu byla w poniedziałek a działalismy w niedziele i poniedziałek tylko wcześniej przed niedzielą było 5 dni wcześniej hm...

wff2krhmvaem9yip.png

Bum rośnie rosnie ;) czuje się już lepiej bo upałów nie ma ale wczoraj miałam lekkie plamienia. Także nudno nie jest. No oby te 280dni już leciały :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

nikusia napisz privka [emoji4]

majka hehe weteranki zawsze idzie zmienić [emoji5]
Wykres masz ok kochana [emoji108]

Tęczowa co tam staranka juz w ruchu? No taki długi mi się zapowiada haha [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

Wiesz co może i wykres jest ok tylko że po wpisaniu dzisiejszej temp wyliczyło mi że owulację JEDNAK miałam 17dc a nie 14dc w sumie to logiczne bo i cykl się wydłużył do 31 dni a tyle przeciętnie trwają a nie 28. Nic to polegając na testach owu i tak zrobiliśmy raczej co w naszej mocy.
Nie tracimy nadziei.... Ja to jakaś naiwna jestem :/

reklama
Kruczyca to dobrze , ze rosniecie [emoji4] wiesz drobne plamienie nie musi znaczyc nic groznego a kiedy dupka odstawilas ?

Majka ściągnij sobie apke ta co ja mam , ja mam wpisany ogólnie cykl 38dniowy chyba. Ale jak zaznaczylam kiedy wyszedł mi test owu pozytywny to automatycznie owu mi zaznaczyło i powiem ci , że wszystko idealnie tak jak byla bo i temp spadła i monitoring potwierdził [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry