reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tak jakby po naturalnym na drugi dzień nie bolało hehe
no ale zapene nie tak jak po cc [emoji6]
Gdzies byla haha [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

reklama
Kochana kurcze w pracy na 3.30 dzisiaj ledwo żyję a jutro to samo.
Co do porodu nie wypowiadam się bo każda odczuwa inaczej i każdy przebiega inaczej i tyle.
Ratuj mój wykres temp przestawił sobie dzisiaj dzień owulacji :errr:

majka pokaż ten twoj wykres [emoji3]

lavazza wysle ci na priv.

wff2krhmvaem9yip.png

Cześć dziewczynki :) widzę że się dzieje :) niech jesień przynosi nowe dzieciaczki :*
Bum u Ciebie nie widzę żadnego nowego cyklu przez następne 9mc[emoji14]
Tynka super maleństwo rośnie :) widzę że u nas równo 3mc różnicy w dzieciaczkach będzie :)
U mnie od wczoraj 20tc, za tydzień polowkowe, mam nadzieję że w końcu czegoś konkretnego się dowiem bo czas powoli ucieka a ja z wyprawka ciagle zwlekam ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca haha jasne , że nie będzie , ten mój cykl będzie około 280dniowy [emoji23]
Jeszcze kochana tydzień i szybciutko zleci i dowiemy się kto w brzuszku siedzi [emoji4]
A jak się czujesz ? Brzus urósł?

wff2krhmvaem9yip.png

Dziewczyny jest jakaś grupa na FB?? Plizzzzz dajcie linka ;-)

Kurcze, ale tematy się tu posypały:( Ja też miałam złe przeżycia, ale teraz jestem dobrej myśli. Acard daje mi uspokojenie :)

Ten wątek powinien nazywać się "weteranki" o tych które faktycznie muszą się postarać o swoją dzidzię. Ja się czuję cały czas jakby gdzieś już mi była zapisana tylko nie miałam JESZCZE możliwości jej poznać. Każdej z nas na pewno się uda, kwestia czasu ;)

Tylko u mnie to wiesz jak można na tym polegać....

reklama
Do góry