reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Rene- szybciej da Ci prywatnie , lekarz nie będzie kontrolowany ale Ty możesz być jak dostaniej z L4 z 1 poproś do 2 - chory może chodzić :-) oczywiscie nie jeździć na wakacje , bo teraz sprawdzają i nawet sąsiad może Cię wydać

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rene no coś tam pamiętam hehe , że mówiłam , że będziesz i się udało [emoji3] teraz może na odwrot , wykracz mi haha [emoji38]
Mi gin mówił , że po roku już jest wszystko ok [emoji108]

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Xbum czytajac twoje wpisy i patrząc na twój wykres zapowiada sie obiecująco. No i te testy owu. Ja nie mialam az tak ciemnej krechy a proszę. Okazalo sie ze owu byla. No i jednego dnia byla ciemna a drugiego juz blada i tez myślę hujnia z patatajnią a tu zonk [emoji23] i malo tego kreska na tydz przed okresem ciemna . Widocznie takie stezenie hormonu daje mój organizm

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hajmal ja ost ciążę mialam rozwiązana w 28 tc. Moj synek żył mc. Dlatego teraz chce skupić sie potrójnie na tej ciąży. Kolejnej straty dziecka nie zniose. Widziałam go juz dotykalam tulilam. Kawał chlopa byl. Jak scisnal za palec to tyle siły ... ehhh juz mi sie ryczec chce

tak mi przykro :(

bądź dzielna, dlaczego Twój synek urodził sie w 27 tyg?

Jak ci lekarz nie da zwolnienia to idz do innego albo nie daj sie zbyć. Zresztą jakoś nie wierze zeby nie chciał dac po tym co przeszłaś

Hajmal od poczatku miałam źle prowadzoną ciążę. Od 24 tyg miałam delikatne plamienia. Co ladowalam u lekarza twierdzili ze jest ok. Az w 26 tyg wyleciał mi skrzep krwi wielkości palca. No to już myślę nienormalne. I dostałam skierowanie do szpitala. Tam okazuje sie ze łożysko centralnie przodujace i grozi mi przedwczesny poród. Karetka przewieźli mnie do innego by moc zająć sie na wypadek wczesniakiem. Wytrzymałam do 28 tc az o 4 rano dostałam silnego nie do opanowania krwotoku. Ze bylam blisko porodowki żyje. Drogi do szpitala gdybym byla w domu mówili mi ze nie wytrzymała bym. Łożysko sie odzielilo. Poród operacyjny w całkowitej narkozie. Mały dostał 7.pkt mowili ze silny da sobie rade w ogóle o niego nie bali się. A po m-cu zmarł. Na sekcji zwłok wyszła wada wrodzona. Ehhh tyle w skrócie

Rene leć po zwolnienie i nie patrz na nic. Maluch najważniejszy, gdyby sie cos stało to tylko do siebie będziesz miała pretensje. Wiec l4 i koniec.

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Rene tak mi przykro, idz po to zwolnienie, mój lekarz tez spi...zył sprawę, a ja byłam głupia i mu wierzyłam, tym bardziej ze pierwsza ciaze poprowadził i było ok . Teraz to naprawdę uważaj na siebie.

No dlatego nie chcę zeby każdy myślal ze schizuje ale ja nie wyobrażam sobie jak tym razem nie wyjde z dzieckiem ze szpitala. Zalamie się na amen. Chodzę na cmentarz ale i na to sil nie mam nie umiem tego zrozumieć. Moja córka ciągle o niego pyta a mi serce sie kraje

reklama
karola będzie dobrze , dasz radę przecież [emoji4] jak maleństwo zobaczysz ból znika no prócz cc bo mnie bolalo mega na drugi dzień jak trzeba było wstać hehe [emoji1]

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa
Tak jakby po naturalnym na drugi dzień nie bolało hehe

Do góry