reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Niecierpliwa tu piszesz błąd , ze co ja jak mam dziecko juz to inaczej sie starac jest o drugie ? Wlasnie nie bo kazde dziecko kocha sie tak samo nie mniej czy wiecej tylko tak sano i pragnie sie tak samo , więc zapewne nie jest to coś innego a nawet jest jeszcze trudniej bo juz masz jedno a nie umiesz doczekać się kolejnego bo wtedy oo tak szybko stał się cud a teraz czekasz i czekasz ...
Więc pomyśl zanim coś napiszesz.

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

reklama
Niecierpliwa gratulacje:-) piękny test. Proponuję zrobić betę a potem powtórka za 48 godzin. Jak będzie dobry przyrost to umów się na wizytę i czekaj:-) będzie dobrze. Ja też na moje szczęście czekałam. 15 miesięcy.

Bum ja mysle dokładnie tak jak Niecierpliwa wiesz. Jak nie masz dzieci i mijają miesiące starań to nachodzą cie myśli, że się chyba nigdy nie uda, że nigdy nie doczekam tego cudu. Mając dziecko myślę, że jest łatwiej bo wiesz, że potrafisz. Myslę, że jak będę się starała o drugie to już nie będę miała takich okropnych myśli jak miałam teraz. Będę już miała jeden mały cud , na który będę przelewała swoją miłość.

Nie chodziło mi o to, że się mniej kocha, tylko o to że jak ktoś ma problem z zajściem wogóle w 1 ciążę to zaczyna mieć myśli że nigdy nie będzie miał dzieci. A chyba lepiej jest mieć jedno dziecko niż nie mieć wcale prawda ? Takie jest moje zdanie, każdy ma swoje.

Ja sie tam cieszę, ze innym sie udaje, ale zaraz sobie myśle, kiedy dla mnie nadejdzie ta chwila i dlaczego chociaż raz nie można mieć tego o czym sie marzy. A ze ja nerwowa jestem to sie pózniej wkurzam i wszyscy obrywają, za moje niepowodzenia. Wiec szukam siły i recepty jak odpuścić i zacząć normalnie żyć :)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Niecierpliwa ja dokładnie tak odebrałam twój post, jak to wyjaśniłaś. Ten strach że chyba nigdy nie zostaniesz mamą jest okropny.

Dżoł też musiałam zrobić sobie przerwę od forum bo strasznie mnie dołowały pozytywne testy innych. Zawsze każdemu dobrze życzyłam, ale ja miałam wrażenie że się wszystkim udaje tylko nie mnie

Tynka a przy drugim tez sa takie myśli , przy pierwszym sie udalo szybko a teraz czekasz i czekasz i nie wiesz czy sie doczekasz ..

Będziecie starać sie o drugie to zobaczycie jak to jest [emoji6]
Na razie życzę Wam spokojnyvh reszty miesięcy .

agnesis wiem o co chodzi bo mam podonie , ja moge sie cieszyć ale potem wyje jak bóbr i mam pretensje do siebie czemu to nie ja i czeku mi się nie może udać [emoji19]
Szkoda , ze nie mieszkamy blizej bysmy sobie jakieś bieganie znalazły haha [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Każda z Nas jest inna. Jedna potrzebuje rozmów na forum, inna w ogóle tutaj nie zajrzy....Powody są różne tak jak my dziewuszki. Niech każda robi tak jak uważa, a wszystko będzie dobrze :-)

Ciekawe gdzie się podziewa majka [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

Dziewczyny. Pytanie z innej bajki. Chcę pójść na l4 bo jednak dojeżdżać w jedną stronę 60 km nie licząc korków jest uciążliwe. Potem 8 godz siedzenia przy kompie i kolejny dwu godzinny powrót. Kręgosłup juz odmawia mi posłuszeństwa a co dopiero dalej. Nie wspomne o migrenie która zyc mi nie daje. I tu problem. Boję zapytać się o zwolnienie a dwa chodzę do ginekologa na NFZ i prywatnie. Którego lepiej warto zapytać o zwolnienie:/??

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Prywatnie wystawi Ci na pewno, na NFZ to zależy od lekarza ;)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Do góry